06 / 05 / 2024

Cennet Evlerde kaç daire var

Cennet Evlerde kaç daire var

Cennet Evler projesi KG İnşaat imzası taşıyor. Küçükçekmece' de yer alan projede 32 adet daire ve 2 dükkan bulunuyor. "Cennet Evler ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Prefabrik evlerde kaçırılmayacak kampanya! 70 metrekare prefabrik 325 bin TL’ye alabilirsiniz!

Prefabrik ev yaptıracak kişiler özellikle kampanyalı fiyatları öğrenmek istiyor. İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kiralık evlerde ipin ucu kaçtı, Uzman isim uyardı! Kiracıları zor günler bekliyor

Kira fiyatlarında yaşanan artış Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri durumundayken ev sahiplerinin keyfi zam uygulaması kiracıları zor durumda bırakıyor. Yetkililer kiralık evlerde kontrolsüz artışın önü alınmazsa krizin içinden çıkılmaz bir hal alacağı konusunda uyarıyor.

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

FETÖ'nün ABD'deki elebaşları lüks evlerde yaşıyor!

FETÖ'nün ABD'deki üst düzey mensupları, lüks evlerde sefa sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan firari FETÖ'cüler, satın almak veya kiralamak için değeri bir milyon lirayı aşan evleri tercih ediyor.

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Ünlüler kaç metrekare evlerde oturuyor?

Kazandıkları paraları gayrimenkule yatıran ünlülerin, yaşadıkları evlerinin büyüklükleri duyanları hayrete düşürüyor. Peki ünlüler kaç metrekare evlerde oturuyor?

Prefabrik ev fiyatları 2014!

Prefabrik ev fiyatları kaç TL'den başlıyor? Prefabrik ev fiyatları, tek katlı evlerde kaç TL? Tek katlı prefabrik ev fiyatları listesi var mıdır? İşte tek katlı prefabrik ev fiyatları 2014 listesi!

Bodrum'daki kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Üç aydır Güvercinlik’te 320, Cennet Koyu'nda 33 ve Torba’daki 15 kaçak yapı mühürlendi....

Cennet Evlerde kaç daire var Haberi

Cennet Evlerde kaç daire var

2 blok halinde yükselen Cennet Evler projesi 4 bin metrekare arsa alanı büyüklüğüne sahip. "Cennet Evler ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Cennet Evler projesinde 32 adet daire ve 2 dükkandan meydana geliyor. KG İnşaat imzası taşıyan proje Küçükçekmece'ye bağlı Cennet'te yükseliyor.


Cennet Evler projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.  Proje alışveriş merkezlerine, Florya Sosyal tesislerine 10 dakika, metrobüse 5 dakika, Marmaray ’a 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Cennet Evler projesindeki dairelerin fiyatları şu şekilde; 2 oda 1 salon daireler 350 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler 440 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Cennet Evler ne zaman teslim edilecek?

Cennet Evler projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. 


Cennet Evler iletişim

Telefon...