05 / 05 / 2024

Cennet Koru proje bilgileri

Cennet Koru proje bilgileri

Cennet Koru projesi satışa sunuldu. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin TL'den başlıyor.

Ekmas Koru lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ekmas Koru projesinde 1+1 konutların satışları başladı. Lansmana özel fiyatların sunulduğu projede ödemeler peşin ya da vadeli olarak yapılabiliyor. Peki Ekmas Koru'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak? İşte proje ile ilgili detaylar...

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Cennet-Cehennem obruklarına 10 milyon liralık proje!

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezi "Cennet-Cehennem obrukları" için geliştirilen projeyle, 75 metre derinlikteki "Cennet" olarak adlandırılan obruğa asansör, 130 metre derinlikteki "Cehennem" isimli alana da cam seyir terası inşa edilecek.

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018!

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edildi.

Mia Koru Torbalı'da 169 bin TL'ye! Yeni proje!

Mia Koru Torbalı projesi Koç İnşaat güvencesiyle İzmir Torbalı'da hayata geçiriliyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 169 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Çekmeköy 216 Koru Plus Evleri fiyat!

Çekmeköy 216 Koru Plus Evleri fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje 6 bin 230 metrekare alana sahip...

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi!

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de yükseliyor...

Taşdelen 216 Koru Plus konut fiyatları!

Taşdelen 216 Koru Plus konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Proje Çekmeköy Taşdelen'de 216 Yapı tarafından inşa ediliyor...

216 Koru Plus 2018 fiyatları!

216 Koru Plus 2018 fiyatları en düşük 295 bin TL'den başlıyor. 216 Yapı tarafından hayata geçirilen proje Taşdelen Ormanları'na 100 metre mesafede yer alıyor...

Cennet Koru proje bilgileri Haberi

Cennet Koru proje bilgileri

Küçükçekmece'de uzun zamandır merakla beklenen Cennet Koru projesi satışa sunuldu. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin m2 fiyatları ise 3 bin TL'den başlıyor. 


İnşaat sektörünün güçlü markalarından Keleşoğlu İnşaat ve köklü bir yapıya sahip EBA İnşaat, Küçükçekmece'de eşsiz bir projeye imzasını atıyor. Cennet Koru markasıyla lanse edilen proje, Küçükçekmece Gölü'ne hakim manzarasıyla ve çam ağaçlarıyla çevrili konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 


Lansman dönemine özel olarak avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan Cennet Koru'da, m2'si 3 bin TL'den başlayan fiyatlar uygulanıyor. Bölgenin en yüksek noktalarından bi rinde, 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor. 


MARMARAY KAPIYA GELİYOR


 Geniş ve ferah daire planlamalarına sahip projede, 8 adet 1+1...