29 / 04 / 2024

Cennet Koy imar

Cennet Koy imar

2014 yılında Muğla Milas Çökerme Turizm Planı hazırlanmıştı ancak bu karara itiraz edildi. Cennet Koy Çökerme'ye imar izni çıkmadı.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

Cennet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Cennet Mahallesi 5668-5669 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıktı..

Küçükçekmece Cennet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Cennet Mahallesi kamuya terkli alana ilişkin itiraz planı bugün askıya çıktı..

Cennet Koy Çökertme'ye imar izni çıkmadı!

2014 yılında Muğla Milas Çökerme Turizm Planı hazırlanmıştı ancak bu karara itiraz edildi. Cennet Koy Çökerme'ye imar izni çıkmadı.

İzmir Karabağlar imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan 540 hektarlık Riskli Alanın yaklaşık 101.4 hektarlık kısmına ait imar uygulaması askıda...

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erdem, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan imar planı askıya çıktı...

Karabağlar Cennetçeşme kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Karabağlar ilçesindeki Cennetçeşme'de 10 mahalleyi kapsayan 540 hektarlık alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı olan 108 hektarlık alanda imar planının onaylandığını açıkladı.

Cennet Koy imar Haberi

Cennet Koy imar

2014 yılında Muğla Milas Çökertme Turizm Planı hazırlanmıştı. İmara açılacaktı ve turizm tesisi yapmak isteyenlerin ilgisi Bodrum Denizciler Derneği ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi plana itiraz etti ve dava açtı. Muğla 1. İdare Mahkemesi'nden çıkan karara göre, imar planını kamu yararına uygun...