27 / 04 / 2024

Cennet Mahallesi trafik

Cennet Mahallesi trafik

Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs istasyonundaki çalışma nedeniyle istasyonun Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridi, bir hafta süreyle D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. Çalışma 26 Eylül'de başlayacak

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Cennet Mahallesi dizisindeki tarihi ev satıldı!

Türk televizyon tarihine bir dönemine damga vuran Cennet Mahallesi dizisinin çekildiği ev rekor fiyata satıldı.

Güngören Güven Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı çıktı!

Güngören ilçesi, Güven Mahallesi, Posta Caddesi Karadeniz Caddesi Trafik Düzenleme Revize Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Cennet Mahallesi'nin meşhur evi satışa çıktı!

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisinde Yunus karakterinin yaşadığı ev satılığa çıkartıldı.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Temel Karadeniz, Küçükçekmece projelerini anlattı!

Cennet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, projelerini anlattı!

Cennet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Cennet Mahallesi 5668-5669 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıktı..

Küçükçekmece Cennet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Cennet Mahallesi kamuya terkli alana ilişkin itiraz planı bugün askıya çıktı..

Kahramanmaraş Turan Mahallesi'ne yeni yol!

Kahramanmaraş’ta yaşanan trafik sorununu çözmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Turan Mahallesi’nde yeni bir yol yapımına da başlıyor.

Marmaris'teki Cennet Koyu'nda izinsiz yapı çalışmaları başlatıldı!

Marmaris İlçesi yakınlarındaki Taşlıca Mahallesi, Asardibi Mevkisi'ndeki sadece denizden ulaşımın olduğu, tarihi kalıntıların da bulunduğu 1'inci derece doğal SİT alanı cennet koya, izinsiz olarak yol açılıp, yapılar için çalışma yapıldığı belirlendi.

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Deveci ve Oğuzhan Deveci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Güneş Sokak'ta kuruldu.

F24 İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F24 İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Durmaz ve Feriha Çebi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Cennet Mahallesi trafik Haberi

Cennet Mahallesi trafik

Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs istasyonundaki çalışma kapsamında, istasyonun Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridi, bir hafta süreyle D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Cennet Mahallesi metrobüs istasyonuna yaya ve engelli erişimini sağlamak amacıyla D-100 karayolu altına inşa edilen yeni yaya altgeçidi çalışmasında son aşamaya gelindiği belirtildi.


Yeni altgeçitten metrobüs istasyonuna yaya bağlantısının yapılabilmesi için, metrobüs istasyonunun Avcılar-Topkapı istikametinde trafiğe kapatılması gerektiğine işaret edilen açıklamada, çalışmaların 26 Eylül saat 22.00'de başlayıp 3 Ekim saat 06.00'ya kadar 200 metrelik bir alanda devam edeceği aktarıldı. 


Çalışma süresince metrobüs araçlarının olumsuz etkilenmemesi için kapatılan Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridinin D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirileceği bildirilen açıklamada, çalışmaya yönelik her türlü geçici işaret ve yönlendirmelerin yerinde yapılacağı kaydedildi. 


Açıklamada, sürücülerin yaşanacak trafik yoğunluğundan...