06 / 05 / 2024

Cennet Tepesi imara mı açılacak

Cennet Tepesi imara mı açılacak

AYVALIKLILAR, Türkiye'nin en büyük tabiat parkının olduğu, adaları ve doğal güzellikleriyle tanınan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yapılaşmaması, doğal alanlarının bozulmaması için sit derecesinin düşürülmesine karşı olduklarını açıkladı.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Osman Gürün'den Bodrum'da imara açılan arazilere ilişkin açıklama!

Bir televizyon programına konuk olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, betonlaşma tehdidi altında olan Muğla’nın cennet kıyılarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Gürün, Mollaveisoğlu’nun Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.

Balikesir'e 2 yeni anaokulu geliyor!

Balıkesir Anadolu Kız Meslek Lisesi bahçesi ile Ayvalık Cennet Tepesi eteklerine anaokulu yaptırmak isteyen hayırsever işadamı Fahri Kiraz, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ile protokol imzaladı.

Rumelihisarı'ndaki Dua Tepesi imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metronun açılmasıyla değerlenen Rumelihisarı için düğmeye bastı. Danıştay’ın iptal kararlarına rağmen Dua Tepesi olarak bilinen bölge yapılaşmaya açılıyor.

Cizre'de imara açılan sokakların altyapı çalışmaları başladı!

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi, Sur Mahallesi Şahin Tepesi’nde imara yeni açılan cadde ve sokaklarda alt ve üst yapı çalışmalarına başladı.

Cennet Koru Evleri fiyat!

30 bin 328 metrekare alana sahip olan Cennet Koru Evleri fiyat listesine göre 1+1 teraslı dairelerin fiyatşarı 389 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Projenin 21 bin metrekarelik alanı peyzaj için ayrıldı...

Cennet Koru teslimleri ne zaman?

Konutların 314 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Cennet Koru teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak Haziran 2016 deniliyor. Proje, Marmaray’ın Soğuksu durağına 300 metre uzaklıkta yaşama geçiriliyor..

Cennet Koru satış ofisi adresi!

Toplam 408 adet daire ve 25 adet mağazadan meydana gelen Cennet Koru satış ofisi adresi şu şekilde: Cumhuriyet Mah. Yıldız Cad. No. 60 Çamlık Mevkii Küçükçekmece / İSTANBUL. Proje toplam 30 bin 328 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Cennet Koru güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Cennet Mahallesi bölgesinde konumlanan Cennet Koru güncel fiyat listesi dahilinde dairelerin fiyatları 314 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 408 daire ve 25 mağazadan oluşuyor...

Cennet Tepesi imara mı açılacak Haberi

Cennet Tepesi imara mı açılacak

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın 2015 yılı Nisan ayında Ayvalık genelinde yaptığı SİT'lerin yeniden değerlendirilmesi çalışması tepki çekti. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın büyük bölümü ile Cennet Tepesi sırtlarının yapılaşmaya açılmasına imar izni veriliyor olması endişe yarattı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Raporu' Ayvalık Belediye Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısında ilk madde olarak gündemine alınıp, Başkan Rahmi Gençer tarafından meclis üyelerinin görüşüne açıldı. Raporu Ayvalık için hayati bir konu olarak niteleyen Başkan Gençer, "Yasa ile korunan Ayvalık Tabiat Parkı ve 22 ada üzerinde Çevre Şehircilik Bakanlığı SİT irdelemesi yaptı. Mutlak koruma, nitelikli koruma ve sürdürülebilir koruma alanı olarak üçe bölünmüş olan bölgenin önemli kısmına imar izni veriliyor. 17 Şubat tarihine kadar itirazlarımızı Bakanlığa bildireceğiz. Kamuoyunun bilgilenmesi açısından herkes fikrini...