25 / 07 / 2024

cephe düzenleme çalışmaları

cephe düzenleme çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı...

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Kripto paralara yasak geliyor mu? Hangi ülkeler düzenleme yapıyor?

Kripto paralarla ilgili birçok ülke düzenleme çalışmalarına start verirken, yatırımcılar sektörü nelerin beklediğini merak ediyor. Peki kripto para sektörünü neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gidiş-geliş 26 kilometre uzunluğa sahip olan Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

cephe düzenleme çalışmaları Haberi

cephe düzenleme çalışmaları
Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan cephe düzenleme çalışmaları yaygınlaştırılarak devam edecek. Bu kapsamda Sivas Caddesi boyunca Cumhuriyet Meydanı ile Büyükşehir Belediyesi arasında kalan bölgedeki binaların cepheleri de yenilenecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak.
 
Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı. İlk ihale, Cumhuriyet Meydanı ile Büyükşehir Belediyesi arasında bulunan binaların tabela temizliği ve cephe yenileme çalışması için oldu. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 714 bin TL olan ihaleye katılan iki firmadan Gam İnşaat 1 milyon 886 bin TL, Fahri Taban-Gülenay Demirel İş Ortaklığı ise 1 milyon 758 bin TL teklif verdi.
İhalenin sonucu, tekliflerin değerlendirilmesinin ardından belli olacak.

BELEDİYE BİNASININ CEPHESİ DE YENİLECEK

Büyükşehir Belediyesi'nin bugün...