06 / 05 / 2024

Cephe düzenleme çalışmaları için ihale yapıldı!

Cephe düzenleme çalışmaları için ihale yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı...



Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan cephe düzenleme çalışmaları yaygınlaştırılarak devam edecek. Bu kapsamda Sivas Caddesi boyunca Cumhuriyet Meydanı ile Büyükşehir Belediyesi arasında kalan bölgedeki binaların cepheleri de yenilenecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak.
 
Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı. İlk ihale, Cumhuriyet Meydanı ile Büyükşehir Belediyesi arasında bulunan binaların tabela temizliği ve cephe yenileme çalışması için oldu. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 714 bin TL olan ihaleye katılan iki firmadan Gam İnşaat 1 milyon 886 bin TL, Fahri Taban-Gülenay Demirel İş Ortaklığı ise 1 milyon 758 bin TL teklif verdi.
İhalenin sonucu, tekliflerin değerlendirilmesinin ardından belli olacak.

BELEDİYE BİNASININ CEPHESİ DE YENİLECEK

Büyükşehir Belediyesi'nin bugün yaptığı ikinci ihalede ise belediye hizmet binasının cephe kaplaması için teklifler alındı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 641 bin TL olan ihaleye 6 firma katıldı. Katılımcılardan Şaban Yavuz Özkeşkek 1 milyon 186 bin TL, Mustafa Cingöz 1 milyon 240 bin TL, Öner Proje 1 milyon 241 bin TL, Emitek İnşaat 1 milyon 313 bin TL, Yeniden Yapı 1 milyon 331 bin TL, Eksen Yapı Mustafa Mutugan ise 1 milyon 433 bin TL teklif verdi. İhale komisyonunun değerlendirmesinin ardından sonuç belli olacak.


Ankara İlke Gazetesi

Geri Dön