19 / 05 / 2024

cephe düzenleme ihale

cephe düzenleme ihale

Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı...

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kanal İstanbul için YİD'deki yasaya düzenleme getirilecek!

Yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması planlanan Kanal İstanbul için, YİD'deki ilgili yasaya düzenleme getirilerek 'kanal” ifadesi eklenecek. Böylece ihale süreci hızlandırılıp projenin ilk etabının 2023'e yetiştirilmesi öngörülüyor.

Gebze Lokman Hekim Camii’nin çevre düzenleme ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’deki Lokman Hekim Camii’nin çevre düzenleme ihalesini gerçekleştirdi. . Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi.

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Balıkesir Ören sahiline yeni düzenleme projesi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ören sahiline yeni düzenleme yapılması için proje hazırlanıyor. Ören Plajı için yapılması planlanan seyir terası, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

İnegöl Akhisar'da meydan düzenleme çalışmaları başladı!

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi'nde Çeşmeli Meydan alanında düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın belediyeye maliyetinin 55 bin TL olduğunu söyledi.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi 10 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

Bostanlı Deresi çevre düzenleme ihalesi 30 Haziran'da!

Kıyı düzenleme çalışmaları kapsamında Bayraklı sahil şeridinin uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Deresi ve çevresi için de 30 Haziran tarihinde yapım ihalesine çıkıyor...

Silivri'de yol düzenleme çalışmaları başladı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar, Sayalar Mahallesi’nde de başlatıldı.

cephe düzenleme ihale Haberi

cephe düzenleme ihale
Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan cephe düzenleme çalışmaları yaygınlaştırılarak devam edecek. Bu kapsamda Sivas Caddesi boyunca Cumhuriyet Meydanı ile Büyükşehir Belediyesi arasında kalan bölgedeki binaların cepheleri de yenilenecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak.
 
Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı. İlk ihale, Cumhuriyet Meydanı ile Büyükşehir Belediyesi arasında bulunan binaların tabela temizliği ve cephe yenileme çalışması için oldu. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 714 bin TL olan ihaleye katılan iki firmadan Gam İnşaat 1 milyon 886 bin TL, Fahri Taban-Gülenay Demirel İş Ortaklığı ise 1 milyon 758 bin TL teklif verdi.
İhalenin sonucu, tekliflerin değerlendirilmesinin ardından belli olacak.

BELEDİYE BİNASININ CEPHESİ DE YENİLECEK

Büyükşehir Belediyesi'nin bugün...