26 / 07 / 2024

cephe estetik mimari

cephe estetik mimari

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, toplam inşaat alanı 60 bin metrekareden fazla olan konut ve rezidans yapılarında estetik mimari için İstanbul Büyükşehir Belediyesinden onay alınması gerekeceğinin altını çiziyor..

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Yatay mimariyi estetik anlayışıyla şekillendireceğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada, "Kent hayatının her alanına olumlu etki yapacak çalışmalar, medeniyet tasavvurumuzun estetik mimarisinden alacağımız referanslarla yatay mimari anlayışımızı şekillendireceğiz" dedi.

Elbistan Mimari Estetik Komisyonu çalışmaları devam ediyor! 

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün talebi doğrultusunda Belediye bünyesinde kurulan "Mimari Estetik Komisyonu" ilçede estetik sıkıntı oluşturan yerlerin tespitini yaparak aciliyet durumuna göre programa alınmasına karar verdi.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Cephe sistemlerine yeni bir bakış: Sürdürülebilir Mimari!

Günümüz dünyasının en önemli farkındalığı olan ‘sürdürülebilirlik’, mimari alanda da yerini bulmuş durumda. Bu farkındalıkla ‘Sürdürülebilir Mimari’ kavramı çerçevesinde geliştirilen pek çok cephe sistemi ve bu cephe sistemlerine uygun malzemeler, sektörün geleceğini şekillendiriyor.

Bursa Ankara yolunda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın Ankara istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor.

Mimari estetik komisyonları yönetmeliği!

Şehrin yöresel mimarisine ilişkin tespitleri yapan komisyon mimari estetik komisyonu oluyor. Peki, komisyon nasıl kurulur ve görevleri nelerdir? İşte mimari estetik komisyonları yönetmeliği..

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gönül Köseoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimari estetik komisyonu nasıl kurulur?

şehrin yöresel mimarisine ilişkin tespitleri yapan mimari estetik komisyonu nasıl kurulur? Komisyon nasıl karar alır? İşte Yeni İmar Yönetmeliği hükümleri..

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

cephe estetik mimari Haberi

cephe estetik mimari

GÖKDELEN inşaatları kategorisinde dünyada dördüncü seçilen İstanbul'un bina görünümüne yeni standartlar getiriliyor. 

PWC'nin araştırmasına göre dünyadaki en ideal 22. Metropol seçilen İstanbul'da binaların görsel açıdan uçuk tasarımlı olmaması, şehrin ve projenin inşa edildiği bölgenin genel yapısına uygun özellikler taşıması için düğmeye basıldı. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, buna göre müstakil yapı adedi 50 veya daha fazla olan uygulamalarla, toplam inşaat alanı 60 bin metrekareden fazla olan konut ve rezidans yapıları için estetik mimari için de İstanbul Büyükşehir Belediyesinden onay alınması gerekeceğinin altını çiziyor. Bu onayın yalnızca konudan kapsamadığına değinen Hakan Erilkun, şunları söyledi: "Alınan karara göre toplam kat alanı 40 bin metrekareden fazla olan iş ve alışveriş merkezleri ile özellik arz eden yapılar, toplam inşaat alanı 100 bin metrekareden...