02 / 05 / 2024

CERA seramik

CERA seramik

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle imzaladı tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

UNICERA ‘Hayata Dair’ seramik sergisine ev sahipliği yapıyor!

TİMDER ve TSF’nin işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ‘Hayata Dair’ adlı seramik sergisine ev sahipliği yapıyor.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

İtalyan İSVEA, CERA seramik ile anlaşma imzaladı!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle imzaladı tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

ISVEA, tasarımlarını CERA ortaklığıyla Hindistan'da satışa sunuyor!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

Yurtbay Seramik, tasarımlarını UNICERA'da sergiledi!

Yurtbay Seramik, bu yıl 27. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilenen standında sergilediği ürünlerle hem tasarım hem de trendleri belirleyen yönünü ortaya koydu.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

CERA seramik Haberi

CERA seramik

İtalyan İSVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile stratejik işbirliği anlaşması 53 yıllık köklü geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle imzaladı tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor. Yapı sektörünün ihracat gücüne ivme kazandıracak bu önemli işbirlikteliği, ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, CERA Sanitaryware ltd Executive Director Atul Sanghvi ve ISVEA CDO'su (Chief Design Officer) Ettore Giordano’nun ev sahipliğinde yapılan imza töreni ile gerçekleşti. İki büyük markanın gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde; ISVEA, İtalyan tasarım kültürü ve anlayışıyla hayata geçirdiği tüm tasarımlarını CERA’nın güçlü dağıtım ve pazarlama ağıyla birlikte...