26 / 08 / 2024

Cerablus yeni çadır merkezi

Cerablus yeni çadır merkezi

Cerablus Meclis Başkanı Muhammed Habeş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceden hayalet kenti andıran ilçenin artık yaşanabilir bir hale geldiğini söyledi.

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

Sıfır otomobillerde yeni dönem! 'Çadır' çözümü

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü getirildi. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar...

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Bir ev yaparsınız ve bu 200'ün üzerinde sektörü harekete geçirir. Yeni bir ev demek, perdesi, kapısı, prizi, dolabı... 23 bin kalem ürün ihtiyacı demek. Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat sektörü vazgeçilmezdir." dedi.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

QInvest yeni yatırım fonları geliştirecek!

Yatırım fonu pazarında rekabetin yeni adı faizsiz ürünler oldu. Sene başında Ergo Portföy’ü satın alarak pazara hızlı giriş yapan QInvest, yeni fonlar çıkartarak bir adım öne geçmek istiyor.

Cerablus'un yeni çadır kenti ne zaman açılıyor?

Cerablus Meclis Başkanı Muhammed Habeş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceden hayalet kenti andıran ilçenin artık yaşanabilir bir hale geldiğini söyledi.

Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Gürmen Grup Kütahya'da yeni yatırım yapacak!

Kütahya’da yapılan MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nın tecrübe paylaşımı bölümünde konuşan Remzi Gür “Kütahya’da yeni bir yatırım düşünür müsünüz” sorusuna “Grubumuzun ilerleyen yıllarda yeni yatırım planları bulunuyor.

Emlak Çadırı yılda sadece 1 kere düzenlenecek!

Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Emlak Çadırı'nda daireler 99 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Başakşehir'de İlgi yönetim tarafından oluşturulan Emlak Çadırı projesinin başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek. Proje kapsamında konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs tarihinde satışa çıkarılacak.

Emlak Çadırı fiyatları!

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Cerablus yeni çadır merkezi Haberi

Cerablus yeni çadır merkezi

Terör örgütü DEAŞ'tan temizlendikten sonra nüfusu 10 katına çıkan Cerablus'a göç eden Suriyelilerin kış aylarında sıkıntı yaşamaması için yapımına başlanan yeni çadır kent, kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor.



Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusunca (ÖSO) terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Cerablus'ta, hayat normale döndü.


Artan nüfusla çarşı ve pazarlarında insan yoğunluğunun dikkati çektiği ilçede, Cerablus Meclis Başkanlığı her geçen gün artan göç talebi nedeniyle harekete geçti. 


Şu an inşaat halindeki evlerde, kullanılmayan binalarda kalan göçmenlerin, kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçmek isteyen ekipler, ilçenin eski stadyumunu çadır kente dönüştürmek için kolları sıvadı.


Terör örgütü DEAŞ tarafından çevresindeki duvarları tahrip edilen stadyumu temizledikten sonra hangar çadırlar yerleştiren meclis...