02 / 05 / 2024

Cercis Kotan

Cercis Kotan

Tur Mek Ağrı Dağı Turizm Ticaret Limited Şirketi Harem Şubesi Cercis Kotan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile açıldı

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

İmar planları ertelendi, konut satışları düştü!

Mersin’de konut satışlarında düşüş sürürken, söz konusu düşüşte, yabancıya konut satışında kotanın dolması ve ertelenen imar planlarının etkisinin büyük olduğu öğrenildi. Planların uygulanmasıyla konut açığında düşüş bekleniyor.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Mumes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Gül, Murat Kotan ve Murat Köse ortaklığında kuruldu.

AB, çelik miktar kısıtlamasını yeniden artırdı!

AB’nin çelikte Türk ürünleriyle ilgili miktar kısıtlaması hakkında konuşan Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, çeyreklik kotanın yüzde 46 düştüğünü söyleyerek bu durumun genel kotanın tamamının kullanılamayacağı anlamına geldiğinden bahsetti.

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kotan tarafından kuruldu.

Türkiye çelik ithalatına kota getiriyor!

Türkiye, 17 Ekim'den itibaren çelik ithalatı kotası uygulaması kararını DTÖ'ye bildirdi. buna göre, Türkiye kotanın üzerinde yapılan herhangi bir ithalata yüzde 25'lik bir ek gümrük vergisi uygulayacak.

Sfke İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfke İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Cercis    Demir tarafından kuruldu. 

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Suna Kotan, Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirildi.

Times Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Times Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de İlyas Elvan ve Tüncer Kotan ortaklığında kuruldu.

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuran Kotan Sarıtosun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Kotan Internatıonal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kotan Internatıonal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Kotan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Büyükdere Caddesi, 1.Levent Plaza'da kuruldu.

Cercis Kotan Haberi

Cercis Kotan

Tur Mek Ağrı Dağı Turizm Ticaret Limited Şirketi Harem Şubesi Cercis Kotan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile açıldı. 1 Mart'ta açılan firmanın iş konusu, yurt içinde ve yurt dışında her nevi kara hava ve deniz nakil vasıtaları ile yolcu ve eşya taşımacılığı ve 23.9.2011 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tur Mek Ağrı Dağı Turizm Ticaret Limited Şirketi Harem Şubesi adres: Üsküdar, Harem Otogarı...