06 / 05 / 2024

Ceren Yoldaş biyografi

Ceren Yoldaş biyografi

Mimar Ceren Yoldaş kimdir? Mimar Ceren Yoldaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ceren Yoldaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ceren Yoldaş...

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Depremde 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı ruhsatsız ve projesiz inşa edilmiş!

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı'na ilişkin kapsamlı bir bilirkişi raporu hazırlandı. İşte detaylar...

Artık alan iki kez düşünecek! Ekmeğe zam yolda

Türk sofralarının olmazsa olmazı olan ekmek fiyatları sürekli zamlanıyor. Bu artışlar, ekmeğe yapılan zam oranlarıyla can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi aşarken,buğday fiyatlarındaki yükselişlerin ardından, yeni zam yolda

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Tavukta üretim azaldı! Zam yolda

TÜİK mart ayı üretim istatistiklerini paylaşıldı. Üretim azalırken yeni zamların yolda olduğu ifade edildi. İşte tüm detaylar...

İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Orta gelir ve TOKİ sosyal konut projelerinin ardından yeni bir müjde verildi. İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Emekliye müjdeler peş peşe geldi! Bir maaş ikramiye yolda mı? 2023 emekli maaş farkları ne zaman ödenecek?

Emeklilere müjde üstüne müjde verildi. Emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak için bir maaşı ikramiye tasarısı yolda. İşte detaylar!

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

Altın kahini İslam Memiş kırmızı ikaz ışıklarını yaktı! Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve gümüş fiyatları ve pariteleri sekiz aydır baskı altında, ancak zincir kırıldı. Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş'e tavsiyelerde bulunuldu. Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Kırmızı et ve süte zam yolda!

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

Yüzde yüz yerli üretim TOGG ilk kez otobana çıktı! Yolda gören hızına yetişemedi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrik teknolojisiyle üretilen SUV standartlarında üretilecek aracı TOGG, ilk kez kamuflajlı haliyle trafiğe çıktı. Yolda görenlerin ilk başta heyecanlandıran aracın hızına yolda giden diğer sürücüler ise yetişemedi.

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Ceren Yoldaş biyografi Haberi

Ceren Yoldaş biyografi

Ceren Yoldaş kimdir?

Ceren Yoldaş, 1985 yılında Denizli’de dünyaya geldi. 2004 yılında Denizli Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Dokuz Eylül Ünivesitesi İzmir’de başladığı mimarlık eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Lizbon Teknik Üniversitesi’nde sürdürdü. 


2009 yılında UCLA (Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles) mimarlık bölümünden mezun oldu. Los Angeles’ta Tom Wiscombe (Tom Wiscombe Design) ve Elena Manferdini (Atelier Manferdini) ile Güney Kore, Çin, Japonya ve İsviçre’de yer alan konut ve sanat merkezleri/müzeler üzerinde çalıştı. 


Ceren Yoldaş, mimari tasarımlarının yanında grafik ve görsel iletişim tasarımı alanındaki çalışmalarını 2010 yılında katıldığı Yoldaş Mimarlık bünyesinde sürdürmektedir.


YOLDAŞ MİMARLIK

Doğan Demircioğlu Cad. No:10 Daire: 3 Çamlık/Denizli

TEL +90 258 211 58 31

FAX +90 258 212 13 74

GSM +90 532 427 42...