19 / 05 / 2024

çerkeşli altyapı yatırımları

çerkeşli altyapı yatırımları

Çerkeşli ve Demirci Mahalleleri’nde mevcut içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı artan nüfus ile birlikte yetersiz kalıyordu. İki mahallenin mevcut altyapısını yenilemek için proje hazırlayan İSU Genel Müdürlüğü, inşaat çalışmalarına başladı.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

çerkeşli altyapı yatırımları Haberi

çerkeşli altyapı yatırımları


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli mahallesini sağlıklı içmesuyu ve kanalizasyon altyapısına kavuşturmak için hazırladığı projeyi sürdürüyor. Demirci ile birlikte iki mahallede toplam 27 km altyapının yenileneceği proje için Çerkeşli mahallesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlçenin kırsal kesiminde yer alan, Organize Sanayi Bölgeleri’nin yoğun olarak bulunduğu Çerkeşli ve Demirci Mahalleleri’nde mevcut içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı artan nüfus ile birlikte yetersiz kalıyordu. İki mahallenin mevcut altyapısını yenilemek için proje hazırlayan İSU Genel Müdürlüğü, inşaat çalışmalarına geçtiğimiz Ağustos ayında başladı.



KATILIM


İSU, Çerkeşli mahallesinde yaşayan vatandaşlara proje ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi vermek için bilgilendirme toplantısı düzenledi. İSU Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ark, Genel Müdür Yardımcısı Ali Sağlık, Planlama, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Celal Doğan, Dilovası...