09 / 05 / 2024

çerkezköy belediyesi imar

çerkezköy belediyesi imar

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı Meclis toplantısı yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Yapılan Meclis toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konulanın görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Arnavutköy'de imar barışına yoğun ilgi!

İmar Barışı ile 13 milyon konutun imar ve iskan sıkıntısı sona eriyor. Düzenlemeye kısa sürede büyük ilgi gösteren Arnavutköylüler, başvurularını Arnavutköy Belediyesi’nde yapıyor.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

çerkezköy belediyesi imar Haberi

çerkezköy belediyesi imar

Meclis toplantısında ilk olarak Plan ve Proje Müdürlüğünün 23.01.2015 gün ve 21 sayılı Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesi konusu görüşüldü. 


Bu konu ile ilgili İmar Komisyonu raporu okunmasının ardından Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenme talebi oy birliği ile kabul edildi. 


Belediye Meclisi tarafından kabul edilen Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesine göre 'Planlama alanı kapsamında 01.04.2014 tarihinden önce ruhsat alınış ve yapılaşması başlamış parsellerde, ön bahçe mesafeleri mevcut teşekküle veya onaylı yapı ruhsatının ekinde bulunan dosyasındaki mevcut projesine göre düzenlemeye Belediye yetkilidir, 4'te 3'ü ruhsatlı olarak yapılaşmış olan imar adaları içerisinde yapılacak yeni yapılarda bu hüküm doğrultusunda işlem tesis edilecek' hükme eklendi. 


HİSSE SATIŞLARI KABUL EDİLDİ 


Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına...