10 / 05 / 2024

Çerkezköy imar komisyonu

Çerkezköy imar komisyonu

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için hazırlanan plan tadilatı talebi oy birliği ile kab

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Çerkezköy Meclisi'nde imar planı değişikliği komisyona havale edildi!

Tekirdağ'ın Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ilk oturumu yapılan toplantı ile tamamlandı. Toplantıda imar planı değişikliği talebi incelemek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi devrede!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

Isparta Belediye Meclisi'nde imar komisyonu raporları görüşüldü!

Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları 2015 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ile sona erdi. Meclis toplantısında imar komisyonu raporlarının görüşülmesinin ardından 2015 yılı faaliyet raporu görüşmelerine geçildi.

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Düzce Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçecek!

Düzce Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantılarında 2016 yılı Meclis komisyon üyeliklerinin seçimleri yapılacak. Meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri, plan bütçe, imar komisyonu üyeleri belirlenecek.

Tekirdağ’de Çerkezköy şehitlik alanı genişletiliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan şehitlik alanını genişletme çalışmaları başladı. Çerkezköy Belediyesi, İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla çalışmalara başladı.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Toplam 320 adet daireden meydana gelen Çerkezköy Velia Port'ta yatırımcıya özel kiracı veya yüzde 25 pirim garantisi sağlanıyor. Peki, Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Altınyıldız, Çerkezköy'de fabrika ve arsasını alacak!

Boyner Perakende'ye bağlı şirketlerden Altınyıldız, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika binalarıyla, yaklaşık 125 dönüm açık alanı içeren arsayı, Akkök Grubu'na bağlı Akiş GYO'dan satın alacak.

Akiş GYO Çerkezköy'deki gayrimenkulünü sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ'da bulunan gayrimenkul satışı ile ilgili KAP'a açıklama yaptu. Akiş, Çerkezköy İlçesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Çerkezköy OSB'de bulunan gayrimenkulü Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş.'ye sattı.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsalara ait değerleme raporunu yayımladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Çerkezköy imar komisyonu Haberi

Çerkezköy imar komisyonu

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu Belediye Meclis Salonu’nda Vahap Akay başkanlığında yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için Plan ve Proje Müdürlüğü’nün hazırladığı plan tadilatı talebi oy birliği ile kabul edildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında Meclisi toplantısının Aralık ayı ikinci oturumu gerçekleşti. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Çerkezköy ilçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışı görüşülerek, 4 adet hisse satışı oy birliği ile kabul edildi. 

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 20 Kasım 2015 gün ve 392 sayılı 1203 ada 2 nolu parsel ile belediyeye ait 1523 ada 3 nolu...