03 / 05 / 2024

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu tadilatı ne zaman başlıyor

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu tadilatı ne zaman başlıyor

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi'nde 2004 yılından beri atıl durumda bekletilen ve çürümeye terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda tadilat çalışmaları Başlıyor.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Darıca Bağlarbaşı ortaokulu kapalı spor salonu yükseliyor!

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağı bilgisini paylaştı. 

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Burdur Kapalı Spor Salonu Ağustos'ta açılacak!

Burdur'da inşaatı devam eden Burdur Kapalı Spor Salonu'nun yüzde 80'i bitti. 3 bin seyircili kapasiteli tesisin Ağustos ayında açılması planlanıyor.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Sivas kapalı spor salonu inşaatının yüzde 80'i tamam!

TOKİ tarafından Sivas'a yaptırılan kapalı spor salonu gecikmeli olsa da bu yıl içerisinde tamamlanmaya çalışılıyor. Salonda yüzde 80 oranında fiziki gerçekleşme sağlanırken alt yapı çalışmaları sürüyor .

Burdur Karamanlı Kapalı Spor Salonu ne zaman tamamlanacak?

Vali Yılmaz, inşaatı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz'a teslim tarihinin 20 Eylül 2016 olan Karamanlı İlçesi Kapalı Spor Salonun 17 Ağustos 2016 tarihi itibariyle iç aydınlatılması ve ilave dış parke harici tamamlandığı bilgisi verildi.

Tekirdağ Ergene Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Kapalı Spor salonunun temel atma törenine katıldı.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu tadilatı ne zaman başlıyor Haberi

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu tadilatı ne zaman başlıyor

11 yıldır atıl dununda bekleyen Kapalı Spor Salonu'nun eksiklerinin tamamlanarak hizmete açılacağını ve yanına yeni spor sahalarının yapılacağını açıklayan Belediye Başkanı Vahap Akay. '"Kapalı Spor Salonumuz tadilat çalışmaları ve yanına yapılacak olan yeni spor sahalarının yapımı 120 gün içerisinde tamamlanacak" ifadelerini kullandı. 1 yıldır atıl dununda bekleyen ve kaderine terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nun Çerkezköy'e kazandırnak için göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarım ve ilk etapta depreme dayanıklılık testi yaptırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay.'Testlerden olumlu sonuçlar alınca ihale dosyasını hazırladık ve ihalemizi yaptık. Kapalı Spor Salonundaki tadilat ve onarım çalışmaları birkaç gün içerisinde başlayacak" diye...