19 / 05 / 2024

Çerkezköy Kentpark projesi

Çerkezköy Kentpark projesi

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atıldı!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için imzalar atılacak.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atılıyor!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için 11 Haziran 2019 tarihinde imzalar atılacak.

Regnum Çerkezköy'de 140 bin TL'ye!

O-P İnşaat tarafından hayata geçirilen Regnum Çerkezköy projesi Tekirdağ/Çerkezköy'de yer alıyor. Fiyatların 140 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çerkezköy OSB'ye buhar santrali kurulacak!

Çerkezköy OSB, fabrikaların üretim maliyetini azaltmak için buhar santrali kurmaya hazırlanıyor. Bir dizi altyapı projesi yürüten OSB yönetimi bölgenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla baraj kurmayı da planlıyor.

Çerkezköy'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için yer teslimi yapıldı!

Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı açılış töreninde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için yer teslimini yaptıklarını söyleyen Vahap Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan bir an önce çalışmalara başlanmasını istedi.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.

Çerkezköy Kentpark projesi Haberi

Çerkezköy Kentpark projesi

Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ‘Ortak Projeler’ kapsamında hayata geçireceği KENTPARK Projesi başladı. 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ‘Ortak Projeler’ kapsamında hayata geçirilecek olan KENTPARK Projesi ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hükümet Konağı arkasında bulunan Adnan Kahveci Parkı’nı ve eski top sahası ile mevcut Kapalı Pazar Yeri’nin bir bölümünü içerisine alan KENTPARK Projemizin çalışmalarına başladık. İki etap halinde hayata geçecek olan KENTPARK Projesi’nin 1. Etabı Hükümet Konağı arkasında bulunan Adnan Kahveci Parkı ve çevresini kapsıyor” dedi.


1.ETAP’TA NELER OLACAK?


KENTPARK Projesi’nin 1. Etabı kapsamında Adnan Kahveci Parkı ve çevresinde yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “KENTPARK Projesi’nin 1. Etabı’nın içerisinde cafe, satış üniteleri, seyir amfisi, kondisyon alanları, koşu yolu, bol yeşil alanlar, oturma...