05 / 05 / 2024

Çerkezköy yatırım

Çerkezköy yatırım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Sur Yapı 2017'de 2,7 milyarlık yatırım yapacak!

2016'yı yatırım ve lansman yılı ilan eden Sur Yapı, karşılaşılan sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen 'durmak yok daha çok çalışarak yola devam' diyerek yıl sonu hedeflerine ulaştı.

Zekeriyaköy konut yatırımı açısından en avantajlı yer!

İstanbul'un en yeşil alanına sahip Zekeriyaköy, yatırım yapmak isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Tek katlı müstakil yapıların yoğun olarak bulunduğu Zekeriyaköy'de markalı konut projelerinde ev kiraları 3 bin liradan başlıyor.

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Nef Ataköy yatırım bedeli ne kadar?

Dairelerin teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Nef Ataköy yatırım bedeli ne kadar sorusuna 420 milyon TL cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Şanlıurfa'ya 5 ayda 1.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

İstikrara ve çözüm sürecine olan güven Şanlıurfa'yı yatırım cennetine çevirdi. Yapılan tüm provokasyonlara rağmen 6'ncı Bölge teşvikiyle desteklenen şehre, 5 ayda 1.1 milyar TL'lik yatırım geldi.

Şanlıurfa'ya 5 ayda 1.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

İstikrara ve çözüm sürecine olan güven Şanlıurfa' yı yatırım cennetine çevirdi. 6'ncı Bölge teşvikiyle desteklenen şehre, 5 ayda 1.1 milyar TL' lik yatırım geldi...

Ağrı'ya 12 yılda 5,7 milyar TL yatırım ve destek sağlandı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı’ ya son 12 yılda 5,7 milyar TL yatırım ve destek sağlandığını açıkladı...

Nef Ataköy 22 projesi 420 milyon TL yatırım bedeline sahip!

Nef Ataköy 22 projesinde, 20 bin metrekare ofis ve 10 bin metrekare mağaza da yer alacak. Projenini yatırım bedeli 420 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Via properties AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek!

GAYRİMENKUL ve perakende alanında toplam 5 milyar TL’lik yatırım yapan Via properties, Via markasıyla yurt dışına açılıyor. Şirket, AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek.

Cevdet Yılmaz: Kalkınmak için yatırım yapmak gerekiyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği tesislerinde düzenlenen "Bingöl 2. Kalkınma Toplantısı" nda yaptığı konuşmada, kentte yatırım için araziye ihtiyaç olduğunu söyledi...

Çerkezköy yatırım Haberi

Çerkezköy yatırım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de düzenlenen toplantıda Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarlarının sorun, şikâyet ve istekleri dinlendi. Toplantıda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendilerini eleştirenlere cevap vererek, “Sürekli olarak, ‘Kızılpınar’da ne yaptınız’ şeklinde sorularla karşılaşıyoruz. Alt yapı yapıyoruz. Bugüne kadar cesaret edilemeyen alt yapıyı yapıyoruz. Beğenmeyen bugüne kadar bunları görmezden gelenler, bugün yapılanları anlayamayabilirler. Bu kadar kıt anlayışlı olabilirler. ‘Cek cak larla ömrünü geçiyorsun’ diyorlar. Biz cek cak demiyoruz yapacağımız işlerin tarihini ve gününü veriyoruz” dedi.

EN TEMEL SORUNLA BAŞLADIK

Dün Pasha Otel’de saat 10.30 da başlayan toplantı da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ilk olarak konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “TESKİ yaklaşık üç yıldır oluşumundan bugüne yapılanarak geldi. Alt yapı...