30 / 04 / 2024

Çerkezköye AVM mi geliyor

Çerkezköye AVM mi geliyor

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, adaptif hız sabitleyicisi ile Hyundai Bayon Haziran fiyat listesi

Hyundai Bayon, güncel donanımlarıyla dikkat çeker. Genellikle yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, bağlantı özellikleri, akıllı telefon entegrasyonu, sesli komut sistemi gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler, sürücüye gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Peki 17 Haziran fiyat listesi nedir?

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzine ve motorine indirim gelecek mi? 3 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve mazot fiyatında meydana gelecek değişimler brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmaya göre şekilleniyor. Peki 3 Haziran Cumartesi benzine, motorine ve LPG’ye indirim mi gelecek? İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi yoksa indirim mi geldi? LPG’ye indirim mi geldi? İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum! İşte 6 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi yapıldı? LPG’ye indirim mi geldi? İşte 6 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

2023 model BMW XM tanıtıldı! Türkiye’ye gelecek mi? Fiyatı ne olacak?

2023 model BMW XM’in tanıtımı yapıldı. BMW, 2021'in sonunda konsept olarak tanıttığı XM isimli SUV modelini böylece resmileştirmiş oldu. Peki 2023 model SUV hangi özelliklere sahip ve bu araç Türkiye’de de satışa sunulacak mı?

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol varil fiyatı bugün 100 doların altına geriledi. Kritik OPEC toplantısından önce gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin, Motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum 3 Ağustos 2022...

Belediyelerin gayrimenkul satışları KDV'den muaf mı?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, bugün Dünya Gazetesi'nde belediyelerin taşınmaz satışlarını kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın 'Belediyelerin taşınmaz satışları KDV’ye tabi mi?' başlıklı yazısı...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

İstanbul'a yeni AVM mi geliyor?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'un Esenler ilçesindeki bir kamu alanında yapılan imar planı değişikliğiyle ticari amaçla kullanıma açılmak istendiğine vurgu yaptı ve duruma tepki gösterdi.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Çerkezköye AVM mi geliyor Haberi

Çerkezköye AVM mi geliyor

Türkiye'de ve yurtdışında 23 yıldan bu yana alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanında çalışan Turkmall, şimdiye kadar 80'den fazla alışveriş merkezi geliştirirken 50'den fazla alışveriş merkezini de tamamladı. Turkmall alışveriş merkezi projelerine bir yenisini daha ekleyecek. 


Arkadaşımız Meral Candan'ın edindiği bilgiye göre, Turkmall'ın yeni projesi Çerkezköy'de olacakmış. Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan proje geçen hafta düzenlenen Perakende Günleri Zirvesi'nde netleşmiş. Turkmall Yönetici Ortağı Levent Eyüboğlu ve arazi sahibi el sıkışmış. Çerkezköy'ün merkezine yakın olan arazinin büyüklüğü yaklaşık 25 bin metrekareymiş. İmarı hazır olan arazide açık alanları da olan ama daha çok kapalı bir AVM projesi üzerinde çalışılacakmış. Henüz projenin konseptine başlanmamış ancak Eyüboğlu ve ekibi hızlı bir çalışma yapacakmış. Bir aksilik olmaz ise açılış 2017 sonunda gerçekleşecekmiş. Projenin konut tarafı...