06 / 05 / 2024

Cersaie 2015te yeni koleksiyonlarını sergileyecek

Cersaie 2015te yeni koleksiyonlarını sergileyecek

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Graniser Seramik Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı!

Graniser Seramik,Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı. Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sundu.

Graniser Seramik yeni koleksiyonlarıyla 2015 Cersaie Fuarı'nda!

Graniser Seramik, dünya çapındaki fuarlarının başında gelen Cersaie Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor. Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

Fantasia Seramik, Cersaie 2015'te yeni koleksiyonlarını sergileyecek!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Bien Cersaie Fuarı'nda ödüllü tasarımlarını sergileyecek!

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.

NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonlarıyla İtalya Cersaie Fuarı'nda!

NG Kütahya Seramik, yeni koleksiyonlarını ilk kez 28 Eylül- 2 Ekim günleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan Cersaie Fuarı’nda sergiliyor.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Ege Vitrifiye 4 yeni ürünüyle CERSAIE Seramik Fuarı'nda!

Ege Vitrifiye'nin açıklamasına göre, CERSAIE Seramik Fuarı'na bu yıl 140 metrekarelik bir stant ve 4 yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Ege Vitrifiye, ihracata yönelik ürün tasarımları ile göz doldurmayı hedefliyor.

Cersaie 2015te yeni koleksiyonlarını sergileyecek Haberi

Cersaie 2015te yeni koleksiyonlarını sergileyecek

Seramik ve banyo aksesuarları sektöründe uluslararası birçok firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarda Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…


Geniş ürün yelpazesi ve her tarza hitap eden koleksiyonlarıyla iç mimar ve tasarımcıların ilk tercihi Fantasia Seramik’in temsilciliğini yaptığı markalar, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen Cersaie 2015’te ürünlerini sergileyecek. İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara çok sayıda uluslararası firma katılacak. Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markalarının Fantasia Seramik tarafından Türkiye’de satışa sunulan koleksiyonları da fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Porselen üretimindeki kalitesi, çevreci yaklaşımı ve eşsiz teknolojisiyle adından söz ettiren İtalyan Ariostea markası işlevsellik, hijyen, uzun süreli dayanıklılık ve ekolojik...