28 / 08 / 2024

Cesd Trade Gayrimenkul adres

Cesd Trade Gayrimenkul adres

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mete Köprücü tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Sanda İnternational Trade Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sanda İnternational Trade Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Keskin tarafından kuruldu.

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bahnam Taghizadehazhari, Mohammadsaber Maki ve Sepehr Familnilian tarafından kuruldu.

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Korkut, Maged Saad Abdullah Al Raimi, Nabil Yahya Ali Al Samhi ve Firas Abdullak İsmail Shubbak ortaklığında kuruldu.

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen M Al  Khalıfah tarafından kuruldu. 

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Furkan Yüce ve Sırous Mahjoob ortaklığında kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul adres Haberi

Cesd Trade Gayrimenkul adres

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. 2-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek .3 -Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 4-Şirket faaliyeti ile ilgili...