07 / 07 / 2024

çeşme bölgesi daha da gelişiyor

çeşme bölgesi daha da gelişiyor

Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, "İşadamları olarak Çeşme'nin turizm geleceğinden çok umutluyuz. İstanbul- İzmir Otoyolu'nun tamamlanmasıyla da Çeşme, Bordum ve Marmaris karşısında avantajlarını daha da artıracak" dedi

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

Herkes merakla bekliyordu! Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni belli oldu!

Herkesin merakla beklediği Euro bölgesi yatırımcı güveni, beklentilerin keskin bir şekilde kötüleşmesi sebebiyle Mart ayında tahminlerden daha fazla gerileme eğilimi kaydetti. Anketin beklenti ölçüsü önceki aya göre -6,0'dan -13,0'a indi.

Euro Bölgesi'nde ekonomik büyüme beklendiği gibi gerçekleşti!

Euro Bölgesi'nde ekonomik büyüme üçüncü çeyrekte, beklendiği gibi senelik yüzde 2.1 olarak kaydedildi.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avro Bölgesi üçüncü çeyrekte yüzde 12,5 büyüdü!

Avro Bölgesi ekonomisi, üçüncü çeyrekte bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,5 büyüme gösterdi.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 0,1'e indi!

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye başladığı mayıs ayında yüzde 0,1'e geriledi.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon 0,1'e geriledi!

Avro Bölgesi'nde nisan ayında yüzde 0,3 olan yıllık enflasyon, mayısta yüzde 0,1'e indi.

çeşme bölgesi daha da gelişiyor Haberi

çeşme bölgesi daha da gelişiyor

Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, "İşadamları olarak Çeşme'nin turizm geleceğinden çok umutluyuz. İstanbul- İzmir Otoyolu'nun tamamlanmasıyla da Çeşme, Bordum ve Marmaris karşısında avantajlarını daha da artıracak" dedi. İzmir'de iş hayatını "balık olmayan denizde, balık tutmaya" benzeten Dönmez, "İzmir'de çok yol alınmadı. Şehrin, inşaat sektörüne katkısı ya da kazandırdığı bir ivme yok. Çok büyük projeler olmadığı için büyüme de olmuyor. Böylece Ar-Ge'ye çok fazla bir pay ayıramıyorlar. İzmirli firmaların büyük projeler için finans yeterlililiği olmadığından İstanbul ve Ankara'dan firmalar geliyor" dedi. 


 "Doku bozulmadı" 


Dönmez, herşeye rağmen İzmir'in çok şanslı bir kent olduğunu, planlamanın doğru yapılması gerektiğini belirtti. 

önümüzdeki dönemde yatırımlarım Çeşme'ye planlı bir şekilde yönlendireceklerini belitten Dönmez, "Çeşme'nin dokusunun kazandırdığı bir ivme var. Evler doğru planlama ile yapılırsa gelecekte Çeşme'nin katma...