04 / 05 / 2024

Çeşme Devlet Hastanesi açılış töreni

Çeşme Devlet Hastanesi açılış töreni

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir'de Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Babacan Türkiye'de 22 şehir hastanesi kuracaklarının altını çizdi..

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Eğirdir Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamam!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 116 yataklı devlet hastanesinin inşaatına hızla devam ediyor. Yüzde 95'i tamamlanan hastanenin kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. 

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Giresun Eynesil'e yapılacak devlet hastanesi inşaatı mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumu ve planlanan hizmet birimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eğirdir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı. Yeni Eğirdir Devlet Hastanesi için inşaat ihalesi yapıldı. 

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Didim Devlet Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Aydın’da nüfus artışının en yoğun olduğu ilçe olan Didim’e yeni yatırımlar yapılacak. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim'e devlet hastanesi için ek bina müjdesi verdi.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Çeşme Devlet Hastanesi açılış töreni Haberi

Çeşme Devlet Hastanesi açılış töreni

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir'de Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Ekonominin sıhhatli olması için memlekette siyasi istikrarın gerekli olduğunu söyleyen Babacan, "Siyasi istikrar her şeyin zemini. Siyasi istikrarı bozulup da ekonomisi sağlam bir ülke dünyada gösteremezsiniz" dedi. Sağlık alanında dünyaya örnek olacak bir reform süreci gerçekleştirdiklerinin altını çizen Babacan, ABD Başkanı Barack Obama'nın geçmişte annesini gerekli sağlık hizmetini alamadığı için kaybettiğini, bu nedenle ABD'de bir sağlık reformu yapmaya çalıştığını hatırlattı. 

Türkiye'de 22 şehir hastanesi kuracaklarının altını çizen Babacan, "Her biri bir sağlık kompleksi, aslında bir hastane şehri. Çoğunun projeleri tamamlandı, bir kısmının inşaatı başladı. Tek tek hizmete girecek" dedi. 

Ekonominin sıhhatli olması için memlekette siyasi iktidarında olması gerektiğinin altını çizen Babacan, "Siyasi istikrar her şeyin zemini. Siyasi istikrarı...