09 / 05 / 2024

Çeşme hazine arazisi inşaat

Çeşme hazine arazisi inşaat

İzmir’in Çeşme ilçesinde hazineye ait tarihi kalıntıların olduğu araziye yapılan inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Çeşme'de hazine arazisi üzerinde yapılan inşaat TBMM'de!

İzmir’in Çeşme ilçesinde hazineye ait tarihi kalıntıların olduğu araziye yapılan inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çeşme'de kaçak yapılara Yapı Kayıt Belgesi verildi!

İzmir Çeşme'de hazine arazisindeki temeli atılmış üç inşaatla ilgili Yapı Kayıt Belgesi alındığı ortaya çıktı. 

Kazlıçeşme'de 15 milyon TL'ye denize nazır satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de Hazine'ye ait olan arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Çeşme’de 2.3 milyon metrekarelik alan otel dolacak!

Turizmin gözdelerinden Çeşme’de 2.3 milyon metrekarelik doğal SİT alanı yapılaşmaya açıldı. Hazine’ye ait araziye 5 yıldızlı otel yapmak isteyen yatırımcılar düğmeye bastı

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

Cennetçeşme'ye kentsel dönüşüm piyangosu!

Cennetçeşme'de evi ve arazisi bulunanlara Bakanlık tarafından tapu verilecek. Bakanlığın Cennetçeşme'ye özel bir kentsel dönüşüm uygulaması başlattığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican "İzmir'in başına talih kuşu kondu" dedi

Kazlıçeşme Mensucat Fabrikası arazisi kamulaştırılıyor!

Marmaray tünel demiryolu için Kazlıçeşme ’ deki eski Mensucat Fabrikası’nın arazisi kamulaştırılacak. İBB söz konusu arazinin ticaret alanı olarak düzenlenmesi reddetti

Çeşme hazine arazisi inşaat Haberi

Çeşme hazine arazisi inşaat

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir’in Çeşme ilçesinde hazineye ait tarihi kalıntıların olduğu araziye yapılan inşaatla ilgili soru önergesi hazırladı. Kılıç, sorusunun Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Kılıç, “Çeşme de hazineye ait kalıntıların olduğu araziye inşaatı kim yaptırmaktadır? Devlet yönetimde önemliliği bir yerde bulunduğu iddia edilen kişi kimdir?” diye sordu.

Birgün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çeşme'nin Ovacık mahallesi ada üstü mevkisinde bulunan arazide düzleştirme çalışmasını yapıldığını söyleyen Kılıç, ölgeye temel atıldığı, beton dökülerek inşaata başlandığı bilgisinin kamuoyuna yansıdığını söyledi.

CHP'li Kılıç, “Denize sıfır hazine arazisi olan bu alan aynı zamanda doğal SİT alanıdır. Bu araziye inşaat yapılması kıyı kanuna aykırıdır. Bölgede oturan duyarlı vatandaşların Çeşme Kaymakamlığı ve Çeşme Belediyesi’ne yaptığı başvurunun ardından Canan Çelik ve Cem...