06 / 05 / 2024

çeşme ihale ilanları

çeşme ihale ilanları

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 12 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Çeşme'de 12.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Çeşme'de 12.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı 12 milyon 601 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yenileme ihalesi iptal edildi!

TCDD, Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö demiryolu hattının yenilenmesi ihalesi iptal edildi. İhale Bakım Atölyesi'nin ihale dosyasına konulmasının unutulması üzerine iptal etti. 

Çeşme'de 29.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 29 milyon 355 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 2 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Çeşme'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 289 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 9 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Çeşme Alaçatı Havalimanı 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yap- işlet- devret modeli ile ihale edilecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı için ihale tarihi belli oldu. Havalimanı 20 Nisan 2018 tarihinde saat  10.00’da ihaleye çıkarılıyor...

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 14.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çeşme'de 13.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir Defterdarlığı Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Ekim'de yapılacak...

TOKİ’den Uşak Eşme’ye 511 konut!

TOKİ tarafından Eşme’de inşa edilecek 511 konutun ihalesi yapıldı. 14 Kasım, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 8 derslikli ilköğretim okulu ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

İzmir Çeşme'de icradan 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli Çeşme İlçesi'nde bulunan arsa Çeşme İcra Dairesi tarafından 4 milyon 103 bin TL bedelle açık artırma usulü ile ihale edilecek.

İzmir Çeşme'de 4 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir İli Çeşme İlçesi'nde bulunan arsa TMO Genel Müdürlüğü tarafından 7 Temmuz 2015 günü saat 14:30'da ihale edilecektir.

Çeşme'de 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çeşme'de bulunan 4.558 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Çeşme Satış Memurluğu tarafından 25 Haziran 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Çeşme'de 9.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çeşme'de bulunan 35364 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Çeşme Satış Memurluğu tarafından 6 Mayıs 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

çeşme ihale ilanları Haberi

çeşme ihale ilanları

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 12 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

Aşağıda adresi, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve  saati belirtilen Belediyemize ait taşınmazlar, 2886 Sayılı Kanunun 35/a Maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılacaktır. İhale Çeşme Belediyesi Meclis Salonunda İhale komisyonu  huzurunda yapılacaktır. İhaleye katılmak için isteklilerin en geç ihale gün ve saatine kadar İsteklinin kimliği, İkametgah belgesi, tebligat için adres beyanı, Geçici Teminat makbuzu, İhaleye katılacak tüzel kişi ise; ihaleye tüzel kişi adına katılacak kişinin, Ticaret Sicil Gazetesi ve/veya Ticaret Sicil Gazetesi’ne havi noter tasdikli imza sirkülerinde yetkili kişi olduğunu ve yetki süresini gösteren belge, yetkili kişinin kimliği, İstekli...