17 / 05 / 2024

Çeşme projeleri 2014

Çeşme projeleri 2014

Faik Tütüncüoğlu: "Dünyada yaşanabilecek, gezilebilecek 31 yer seçti. Çeşme'yi 8. sıradan, İstanbul'u ise 19. sıradan işaret etti. Biz daima prensiplere bağlıyız, insanların yaşaması için her türlü imkanı sağlıyoruz."

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

Çeşme Villagio ve Estilo 16 Aralık'ta satışta!

Çeşme'de hayata geçirilen Villagio ve Estilo projeleri 16 Aralık'ta satışa çıkıyor. Projelerin teslimlerinin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

Çeşme Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Çeşme Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında, 2014 yılında temsil harcama bütçesine 1 milyon 350 bin lira ayrıldığını, Bu bütçeden festivallere ayrılan payın 74 bin 410 lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Çeşme turizmi 2014'de yüzde 13 büyüdü!

Turizmde kötü bir yıl geçiren İzmir'in son yıllarda öne çıkan ilçesi Çeşme, 2014'te il bazındaki gerilemenin tersine bir gelişme gösterdi. Çeşme'de yabancıların yüzde 30'a yakın artış gösterdiği belirtiliyor.

Çeşme projeleri 2014 Haberi

Çeşme projeleri 2014


Dünyada Çeşme 8. İstanbul 19. sırada Son yıllarda bu kadar büyüyen, bu kadar değeri artan, yıldızı parlayan başka bir yer var mı bilmiyorum, Çeşme bu gözle görülüyor, siz neler düşünüyorsunuz? 


2009 yılında New York Times gazetesi araştırma yaptı. Dünyada yaşanabilecek, gezilebilecek 31 yer seçti. Çeşme'yi 8. sıradan, İstanbul'u ise 19. sıradan işaret etti. Biz daima prensiplere bağlıyız, insanların yaşaması için her türlü imkanı sağlıyoruz.


15 yıl önce Çeşme'de su yoktu. İnsanlar tuzlu su içiyordu. 2000 yılından itibaren Çeşme suya kavuştu. 

Gerçekleştirdiğimiz projeler sayesinde bugün oldukça tatlı bir suyumuz var. Biz önceden 10 bin ağaç diktik, tuzlu su yüzünden 8 bini kurudu. Ege Orman Vakfı ortaklığında en son 1 milyon ağaç diktik, büyük bir bölümü tuttu. 

Biz Çeşme'yi her yönüyle koruyoruz. Çeşme'de betonlaşmaya kesinlikle...