01 / 05 / 2024

Çeşme Quattordici iletişim

Çeşme Quattordici iletişim

Veryeriler İnşaat’ın sıra dışı projesi Quattordici, içinde yer aldığı doğa ile uyumlu peyzajı ve önünde göz alabildiğine uzanan Ege manzarası sayesinde, huzurlu bir yaşam arayanlara yıl boyu mavi ve yeşilin her tonuyla çevrelenmiş bir hayat sunuyor.

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi!

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi. Urla Zeytineli’ndeki karaya yakın bazı küçük adalar da bölge içerisine alındı. Bazı parseller ise  çıkarıldı. 

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Çeşme Folkart Hills satış ofisi!

Çeşme Folkart Hills satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Folkart Hills projesinde Euro kuru 3.30 TL'ye sabitlendi...

Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim!

Toplam 200 daireden meydana gelen Adatepe Hasbahçe projesi Tora İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçeşehir Strada Akzirve iletişim!

Bahçeşehir Strada Akzirve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Strada Evleri'nde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor...

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Çeşme Quattordici iletişim Haberi

Çeşme Quattordici iletişim

Veryeriler İnşaat’ın sıra dışı projesi Quattordici, içinde yer aldığı doğa ile uyumlu peyzajı ve önünde göz alabildiğine uzanan Ege manzarası sayesinde, huzurlu bir yaşam arayanlara yıl boyu mavi ve yeşilin her tonuyla çevrelenmiş bir hayat sunuyor. Geleneksel mimari anlayışla modern yaklaşımları başarılı bir şekilde hayata geçiren Quattordici, Haziran 2016’da oturuma hazır olacak.

Modern ve minimalist bir anlayışla tasarlanan 8 dubleks villa ve 6 rezidansın her birinin göz alıcı manzaradan ve denizden aynı oranda yararlanabilmesi için evlerin konumlarının özenle ayarlandığı projede, araziyle bütünlük sağlayacak 14 ayrı tasarım bulunuyor. Yaklaşık 3,300 m2 alana kurulan projede, 250/300 m2 arası bahçe içinde yer alan ve ortalama 200 m2’den oluşan evlerin terasları 45m2 ve 60m2 arasında değişiyor.

Özel bir peyzaja sahip projenin kat bahçeleri, bölgenin doğal...