02 / 05 / 2024

çeşmede konut fiyatları 2014

çeşmede konut fiyatları 2014

Son yıllarda yeni konut projeleriyle gündeme gelen İzmir'de konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Ortalama metrekare fiyatının 1.719 lira olduğu İzmir'de kiralık evlerin metrekaresi ise 8 lira civarında. İlde amortisman süresi 17 yıl ortalamasında...

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 

Ala Saklıbahçe projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? İşte Ala Saklıbahçe projesiyle ilgili merak edilenler...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Uzman isim açıkladı: Konut fiyatları düşecek mi?

Artan konut fiyatları ve kredi musluklarının kısıtlı akması konut satışlarında düşüş yaşanmasına sebep oldu olurken, TÜİK verilerine göre şubatta konut satışları yüzde 18,0 azalarak 80 bin 31 oldu. Ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine ilişkin bir açıklama yaptı.

Konut fiyatlarında sevindiren haber! Ünlü ekonomist faizi işaret edip beklenen müjdeyi verdi!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı? Konut fiyatları düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Son günlerde sık sık konut fiyatlarının eskisi kadar artmamasının nedeni merak konusu oluyor. İktisatçı Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlamasının nedenini bir bir açıkladı. 

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

İngiltere'de konut fiyatlarındaki sert yükseliş eğiliminin 2022'de son bulması bekleniyor!

İngiliz konut kredi finansman kuruluşu Halifax, İngiltere'de konut fiyatlarındaki sert yükseliş eğiliminin 2022'de sona ermesinin beklendiğini duyurdu.

Konut fiyatlarındaki artış yüzde 100'e ulaştı!

Habertürkcom Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Barlas, İstanbul'un lüks semtlerinde artışların yüzde 100'e vardığını belirtti.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'de emlak şirketi Evergrande'nin krize girmesinin ardından 6 sene sonra ülkede konut fiyatları düşüşe geçti.

Türkiye'de konut fiyatları yüzde 30 yükseldi!

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'de konut fiyatları yükselişe geçti. Ortalama konut fiyatının 443 bin 300 TL olduğu konut fiyatlarında geri dönüş süresi ise 20 yıl.

Moskova'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Rusya'nın başkenti Moskova'da konut fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Emlak şirketleri kent genelinde konut fiyatlarında yüzde 5 yükselme kaydedildiğini dile getirdi.

çeşmede konut fiyatları 2014 Haberi

çeşmede konut fiyatları 2014

İzmir ilinin en çok kazandıran ilçesi Çeşme oldu. Son bir yıldaki konut fiyat artışına göre, Çeşme'den ev alanlar yüzde 34 oranında kar elde etti.


Son yıllarda yeni konut projeleriyle gündeme gelen İzmir'de konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Ortalama metrekare fiyatının 1.719 lira olduğu İzmir'de kiralık evlerin metrekaresi ise 8 lira civarında. İlde amortisman süresi 17 yıl ortalamasında.


hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre İzmir'in son bir yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran ilçesi Çeşme oldu. Çeşme'den ev alanlar bir yılda tam yüzde 34 oranında kar elde etti. İlçede metrekare ortalama konut fiyatı 4.286 liraya kadar yükseldi. Fiyat artış miktarları ele alındığında ikinci sırada ise Menemen geliyor. Menemen'nden geçtiğimiz yıl ev alan bir kişi bu yıl yüzde 19 kar etmiş oldu. İlçede metrekare fiyatları...