02 / 05 / 2024

Çeşmede neden inşaat yasağı uygulanıyor

Çeşmede neden inşaat yasağı uygulanıyor

İzmir Çeşme'de Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşmesine karar verildi.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Polat ve Efkan Polat ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat maliyetindeki artış bir yılda yüzde 72 oldu! Bina maliyetleri katlanıyor!

Şubat 2023'e ilişkin inşaat maliyetindeki artış tek tek açıklandı. İşte kalem kalem inşaat maliyet endeksi Şubat 2023 rakamları...

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Eğitmen tarafından kuruldu.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemelerine gelen zamlar inşaat sektörünün belini kırdı! Beton, çimento ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe dövizdeki yükselişe paralel olarak inşaat malzeme fiyatları arttı. Son zamanlarda özellikle çimento ve betona gelen zamlar gündeme oturdu. Peki çimento, beton ve tuğla fiyatları ne kadar? İşte beton, tuğla ve çimento 2022 fiyat listesi...

Sammarraıe Grup Emlak İnşaat Ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sammarraıe Grup Emlak İnşaat Ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hasan Sammarraıe tarafından kuruldu.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Çeşmede neden inşaat yasağı uygulanıyor Haberi

Çeşmede neden inşaat yasağı uygulanıyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında başlayacağı duyuruldu. Çeşme ilçesinde, Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçe için önemli bir karar alındı. Alınan kararda, her yıl uygulanan inşaat yasağının bu yıl da 1 Haziran ile 15 Eylül 2016 tarihleri arasında uygulanmasına oy birliği ile karar verildi. Alınan karara göre inşaat yasağına uymayanlara 2 bin 500 lira para cezası kesileceği kaydedildi. Geçmiş yıllardan bu yana her yaz sezonunda uygulanan inşaat yasağı ile gürültü ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor.


Yeni Asır




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir Çeşme Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısında, her yıl uygulanan inşaat yasağının bu sene 1 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında olmasına oy birliğiyle...