14 / 05 / 2024

çeşmede oteller

çeşmede oteller

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin bu yıl da altın sezonunu yaşadığını belitti. Veysi Öncel, İlçede otellerde yer kalmadığını da dile getirdi.

TCMB'den yeni hamle: Zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadeleşmede yeni hamle kapsamında, zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti.

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

Dorçe Prefabrik, modüler sistemlerle modern yaşam alanları inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak oteller, okullar ve öğrenci yurtları gibi eğitim ve sağlık yapıları üretimi gerçekleştiriyor. 

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Romalılar 1800 yıl önce depreme karşı mimari teknikler kullanmış!

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan çalışmalarda yeni sonuçlar ortaya çıktı. Kutsal alanındaki anıtsal çeşmede bazı mimari teknikler kullandığı belli oldu. Mühendislerin depreme karşı koruma amacıyla geliştirdiği açıklandı.

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

Müteahhitle yapılan sözleşmede düzenleme geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunu sorduğu ''Müteahhitle yapılan sözleşmede düzenleme geçerli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Bursa Yenişehir'e uçak fabrikası inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Görüşmede Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.

Karma projelerdeki oteller İstanbul’daki doluluk oranını düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Karma projelerdeki oteller İstanbul'da doluluğu düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

İzmir Çeşme'de konut fiyatları arttı!

Konaklama ve yeme-içmede Bodrum'la yarışan Çeşme, satılık ev fiyatlarında ise açık ara öne geçti. Gözde beldede ortalama fiyat 425 bin.

çeşmede oteller Haberi

çeşmede oteller

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin bu yıl da altın sezonunu yaşadığını belirterek, "İlçede otel ve pansiyonlarda yer kalmadı" diye konuştu. 


Habertürk...