03 / 05 / 2024

Çeşmede tanıtım kampanyası

Çeşmede tanıtım kampanyası

Çeşme Belediyesi, '9 durak, 9 deneyim' başlıklı yepyeni bir tanıtım kampanyası başlattı. Kampanya ile Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanınmamış gizli güzelliklerinin anlatılarak konuk sayısının artırılması ve çeşitlendirilmesi hedefleniyor.

Mercedes Benz yeni e serisi ile Türkiye'ye geldi! Mercedes beklenen modelini tanıttı... 

Otomotiv sektöründe gelişmeler hız kesmeden sürerken, Mercedes Türkiye’ye özel bir motorla görücüye çıktı. Markanın merakla beklenen model tanıtılırken Mercedes Benz yeni e serisinin tanıtımı yapıldıç İşte haberin detayları…

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı yapıldı!

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı, Torbalı Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. İZKA, çevreci ve mesleki eğitim projelerine toplamda 30 milyon TL destek veriyor.

Çeşmede tanıtım kampanyası Haberi

Çeşmede tanıtım kampanyası

Çeşme Belediyesi, '12 ay çeşme; 9 farklı zevk için 9 durak, 9 deneyim' başlığıyla yeni bir tanıtım kampanyasını başlattı. İç ve dış turizmi artırması ve Çeşme'nin bilinmeyen yönlerinin tanıtılması amaçlanan etkinlik yoğun bir katılımla başladı.


7 Nisan Salı günü Sütlüce Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan kokyetlde  farklı yerleşimden faklı lezzetlerle hazırlanan özel menü ve Kültür Modern müzik grubunun özgün yorumlarıyla icra ettikleri bölgesel müzik örnekleri geceye renk kattı.  Toplantıya İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra Tümer Metin, Necati Ateş, Mustafa Denizli, Tan Sağtürk ve bir çok ünlü isim katıldı.


Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Dalgıç bir konuşma yaptı. Dalgıç şöyle konuştu: 


"Ege’nin incisi Çeşme’mizin, Türkiye’nin en eski ve bilinen destinasyonlarından biri olmasına rağmen, hala bütün yönleriyle bilindiğini düşünmüyoruz....