03 / 05 / 2024

Çeşmeye park

Çeşmeye park

Osmanlı ve Rus donanmalarının 1770'de savaştığı Çeşme'de iki ülkenin kültürü artık yakından tanıtılacak, ilçe turizmine katkı sağlayacak parkın yapımını Rusya üstlenecek. Türkiye açısından önemli bir proje olacağı belirtildi.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Çamçeşme Parkı hizmete girdi!

Pendik Belediyesi tarafından Metro istasyonu çalışmaları nedeni ile kapatılan Çamçeşme Parkı yeniden düzenlendi. Park hizmete açıldı...

Tarihi Tophane Çeşmesi için önlem alınmalı!

Tophane Çeşmesi'nde yakılan ateş çeşmeye büyük zarar verdi. Uzmanlar konuyla ilgili önemle alınması gerektiğini savunuyor.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Atmaca Gayrimenkul 7 milyon TL'lik Macera Parkı kuracak!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerde adından sıkça söz ettiren Atmaca Gayrimenkul, yeni yatırımı için kolları sıvadı. Firma, Bahçeşehir Park’ın yanına 7 milyon TL’lik yatırımla Macera Parkı kurmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Tema Bahçe Atakent satış ofisi numarası!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Atakent Tema Bahçe projesinde 2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor...

Çeşmeye park Haberi

Çeşmeye park

Kırk denizcilik tarihinin en önemli felaketlerinden olan Çeşme Deniz Savaşı'nda Osmanlı donanmasına ağır kayıplar verdiren Rus kuvvetlerinin komutanı Fyodor Orlov'un ll'inci kuşaktan torunu olan Nicolas Orlov, 245 yıl sonra atalarının savaştığı denizi görmek için Çeşme'ye geldi, Savaştan bu yana Orlov Ailesi'nden gelen ilk kişi olduğu tahmin edilen Nicolas Orlov, Çeşme'nin Türk-Rus ilişkilerinin geleceği için çok önemli rol üstleneceğine inandığını söyledi. 


Çeşme'nin bu savaş kapsamında belli bir tanınmışlığının olduğunu söyleyen Orlov, savaşın 250. yılı için özel etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti. 


Orlov, bu kapsamda Çeşme'de Türk Rus Dostluk Parkı ve Müzesi oluşturmak istediklerini, ilçenin Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ile bu konudaki mutabakata vardıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Çeşme'nin daha iyi tanıtılması için çeşitli etkinlikler düzenlememiz gerekiyor. Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç ile Dostluk Parkının...