04 / 05 / 2024

Çeşmood Residence fiyat listesi

Çeşmood Residence fiyat listesi

Mete Veryeri, Ali Veryeri ve Alper Veryeri inşaat sektöründe iddialı işlere imza atarak 70 yıllık tecrübenin hakkını veriyor. Ali Veryeri İnşaat'ın Çeşmood Residence'ı aralık ayında teslim edilecek.

Metrohome Suites & Residence fiyat listesi 2017!

Mayıs 2019 tarihinde teslim edilemesi planlanan Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'de E-5 Otoyolu üzerinde inşa ediliyor.  Peki Metrohome Suites & Residence fiyat listesi 2017!

Bahçeşehir Soyak Konforia Residence fiyat listesi!

Bahçeşehir Soyak Konforia Residence fiyat listesi 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Soyak Konforia Residence projesinde yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Soyak Konforia Residence fiyat!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan proje Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor. Soyak Konforia Residence fiyat listesi kapsamında daireler 178 bin TL'den başlıyor.

Nurol Life Residence fiyat listesi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Nurol Life Residence fiyat listesi kapsamında 324 bin dolardan başlıyor.

Pendik East Park Residence fiyat listesi!

15 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Pendik East Park Residence'ta 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. İşte, Pendik East Park Residence fiyat listesi!

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar- Güneşli'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında 398 bin TL'den başlıyor.

Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor. Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat listesi kapsamında daireler 220 bin TL'den başlıyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat listesi kapsamında 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Suara Residence fiyat bilgileri!

Selimoğlu Gruop ve E-7 Gruop ortaklığında yükselen Suara Residence İstanbul Ataşehir'de hayata geçirirliyor. Ataşehir Suara Residence fiyat bilgileri kapsamında 2+1 daireler 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çeşmood Residence Aralık'ta teslim edilecek!

Mete Veryeri, Ali Veryeri ve Alper Veryeri inşaat sektöründe iddialı işlere imza atarak 70 yıllık tecrübenin hakkını veriyor. Ali Veryeri İnşaat'ın Çeşmood Residence'ı aralık ayında teslim edilecek.

Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

Ana iş kolu zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor. Çeşme'deki Çeşmood Residence projesi de satışta...

Çeşmood Residence'ta 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Yakacık Manzara Adalar Residence fiyat listesi!

Toplam 313 bin 500 metrekare arsa alanında meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar Residence fiyat listesi kapsamında 1+0'larda 278 bin 408 TL'den başlıyor.

Çeşmood Residence fiyat listesi Haberi

Çeşmood Residence fiyat listesi

Emlak sektörünün öncü firmalarından 70 yıllık deneyime sahip Veryeri Grup'un, Çeşme merkezde gerçekleştirdiği Çeşmood Residence'ta daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde. Çeşmood Residence adlı çok özel bir projesini daha hayata geçiriyor. Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon TL tutarındaki yatırım değeri ile tamamlanmak üzere olan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden İç Mimar Alper Veryeri taralından projelendirilerek inşa edilen Çeşmood Residence, ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç bloktan oluşuyor.


Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çeşmood Residence Projesi'nde alanları 147 ile 152 metrekare arasında değişen 3+1 ve alanları 121 metrekare olan 2+1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor. 


250 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede...