05 / 05 / 2024

Çeşmood Residence teslimleri

Çeşmood Residence teslimleri

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı. İşte Dekar Şehirbahçe projesinin detayları...

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Folkart 3 projesinde ODE yalıtım ürünlerini tercih ediyor!

Folkart Boyalık Çeşme Residence projesinde, temel altı su yalıtımı ve perde su yalıtım işlerinde ODE Yalıtım ürünleri kullanıldı. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Mint E-5 Kağıthane teslimleri!

Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Mint E-5 Kağıthane teslimleri ne zaman?

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Sheraton Residence Bahçeşehir satılık daire!

Sheraton Residence projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Güray İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükselecek...

Sheraton Residence Bahçeşehir satış ofisi!

Sheraton Residence projesi Güray İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Bahçeşehir Sheraton Residence 2019 teslim!

Esenyurt-Bahçeşehir'de inşa edilecek olan Sheraton Residence projesi 7 bin 428 metrekare alanda hayata geçirilecek. Bahçeşehir Sheraton Residence 2019'da teslim edilecek.

Çeşmood Residence teslimleri Haberi

Çeşmood Residence teslimleri

Grup çatısı altındaki Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon liralık yatırım değeri ile hayata geçirilecek Çeşmood Residence projesinde ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç blok bulunacak. Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 147 ila 152 metrekare arasında değişen 3 + 1 ve alanları 121 metrekare olan 2 + 1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip Çeşmood Residence projesinde fiyatlar 590 bin liradan...