05 / 05 / 2024

Çeşmood Rezidans

Çeşmood Rezidans

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Acarblu Rezidans'ta doğayla iç içe evler alıcılarını bekliyor!

Acarblu Rezidans, daire sahiplerine şehir merkezinde doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. Beykoz'da konumlanan proje, alıcılarını bekliyor...

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri bugün satışta!

Florya-Sefaköy aksında Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde yer alan 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bugün satışa çıkarılıyor. 

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz'da satışta!

Torkam E-5 projesi İstanbul Sefaköy'de Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden projede 28 Temmuz Cumartesi günü rezidans ve ofisler satışa sunulacak. 

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Bahçeşehir Sheraton Rezidans teslimleri!

Sheraton Rezidans projesi İstanbul Bahçeşehir'de Güray İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Çeşme'de rezidans projelerine büyük talep var!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlen Çeşme'de de sürüyor. Reisdere ve Ilıca bölgesinde rezidans konutlara talep patlaması var.

Çeşmood Rezidans Haberi

Çeşmood Rezidans

Grup çatısı altındaki Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon liralık yatırım değeri ile hayata geçirilecek Çeşmood Residence projesinde ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç blok bulunacak. Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 147 ila 152 metrekare arasında değişen 3 + 1 ve alanları 121 metrekare olan 2 + 1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip Çeşmood Residence projesinde fiyatlar 590 bin liradan...