26 / 05 / 2024

çetin demirci

çetin demirci

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, Ardahan' a havaalanı yapılması için "Ardahan' a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatıldığı bildirildi...

Ardahan'da inşaat sektörü büyüyor!

Ardahan'da, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz öncülüğünde yatırım konferansı düzenlendi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, bölgede inşaat sektörünün büyümekte olduğunu belirtti.

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru!

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de fiyatlar 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede 75,10 ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları!

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Başvuruları devam eden projede yüzde 20 peşinatta 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Toplamda 171 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci'de başvurular 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. Peki Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Demirci Meydan projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halil Memiş: Demirci Meydan projesi engellenmek isteniyor!

Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta, kalan kısım için 216 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Manisa Demirci başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları için bugün son gün. Daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Davut Çetin: Kentsel dönüşüm hayati meseledir!

Kentsel Dönüşüm adı altında parsel bazında eski yapıların yıkılıp, yenilerinin yapılmasına tepki gösteren ATSO Başkanı Davut Çetin, belediyelerin acilen kentsel dönüşüm kurultayını toplamasını istedi.

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire!

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 171 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi 2015!

Ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Manisa Demirci'de 75,10 metrekare ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi 2015 detayları...

çetin demirci Haberi

çetin demirci


Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, kente havaalanı yapılması için imza kampanyası başlatıldı.


Milli Egemenlik Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde kurulan stantta, "Ardahan'a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatılarak, halktan destek istendi.


ATSO Başkanı Çetin Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente hayırlı bir yatırım için kampanya başlattıklarını belirterek, şehrin bu yatırıma ihtiyacı olduğunu söyledi.


Şehrin özellikle son dönemlerde her alanda geliştiğini vurgulayan Demirci, şunları kaydetti:


"Kentimiz son dönemde yatırımlarla büyük ivme kazanmaya başladı. Doğalgaz, tünellerle ve sınır kapılarında çalışmalar var. Bu nedenle bizim artık havaalanımız olması gerekiyor. Bunun için de 100 bin imza toplayacağız. Havaalanının açılması için tek yürek olmamız gerekiyor. Burada açılacak havaalanının, ülkeye de büyük faydası olacağı inancındayız."


Kampanyaya herrkesin destek vermesini isteyen Demirci, "Bize Erzurum'un Oltu, Şenkaya ilçeleri, Artvin...