28 / 04 / 2024

Çetin Demirel

Çetin Demirel

Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Çetin Demirel tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Eyüp, Rami Cuma Mahallesi, Şeyh Abdullah Sokak'ta kuruldu.

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Çetin Demirel tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Eyüp, Rami Cuma Mahallesi, Şeyh Abdullah Sokak'ta kuruldu.

Başkan Çetin: Cadde projelerini bir adım ileriye taşımalıyız!

Şarampol Caddesi'nin yayalaştırma projesine destek veren ATSO Başkanı Çetin, 'Önemli caddeleri tek tek ele alıp cadde projelerini bir adım ileri götürmemiz gerekiyor' dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsüne AVM yapılmayacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsü içinde 2 AVM inşasına izin veren imar planı değişti. SDÜ imar planı değişikliği plan notlarında, AVM türü ticari alanların kaldırıldığı sadece öğrencilere yönelik kullanımların bırakıldığı görülüyor.

Siirt'te Çetin Barajı inşaatında patlama!

Pervari ilçesindeki Çetin Barajı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, patlamanın ardından çıkan yangında 4 iş makinesi yandı. İşte ayrıntılar...

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Davut Çetin: Antalya'da yıkım başlamalı!

ATSO Haziran meclis toplantısında ' kentsel dönüşüm ' gündeme geldi. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Yıkım başlamalı" dedi..

Süleyman Demirel'in evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel 'in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Süleyman Demirel'in anıt mezarının yapımı devam ediyor!

Süleyman Demirel için doğduğu topraklar İslamköy’de yapılan anıt mezarın inşası devam ediyor. İnşaat yüksek mühendisi Şevket Demirel tarafından yapılan, Anıtkabir’den sonra kurulduğu alan bakımından Türkiye’nin ikinci en büyük anıt mezarı..

Süleyman Demirel vefat etti!

Türk İnşaat Mühendisi ve siyasetçi, Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti.

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Çetin Demirel Haberi

Çetin Demirel

Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Çetin Demirel tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Eyüp, Rami Cuma Mahallesi, Şeyh Abdullah Sokak'ta kuruldu. 


Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 ) İNŞAAT GRUBU: a-Kat veya daire karşılığı inşaat yapmak bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler aktetmek ve yapılmış daireleri satmak her türlü bina ve fabrika inşaatlarında kullanılan her türlü inşaat malzemesini imal etmek alım  satımını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. b-Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım, tadilat, şap, sıva ve her türlü inşaat işçilik  işlerini yapmak, yaptırmak hizmet gurupları oluşturmak. Bu konuda özel kuruluş veya belediyelerin açmış oldukları ihaleleri girmek taahhütlerde bulunmak bu işlemleri gerçekleştirmek için gerekli olan araç ve...