04 / 05 / 2024

Çetin Karadağ

Çetin Karadağ

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Himmet Karadağ: Evladiyelik bir yatırım fırsatı tasarlıyoruz!

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ Para Dergi'nde yaptığı açıklamada cazip bir yatırım vaat eden, evladiyelik, yatırımcının uzun yıllar elinde tutmak isteyeceği bir yatırım imkanı dizayn ediyoruz dedi. 

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Soner Çetin'den Adanalı müteahhitlere uyarı!

Kentsel dönüşümde önceliğin Adanalı müteahhitlerde olduğunu söyleyen Akamder Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşümü TOKİ haricinde, müteahhitlerinde yapması gereğini dile getirildi.

Himmet Karadağ, inşaat projelerini yatırımcılarla buluşturacak!

Türk Sermaye Piyasaları yeni bir yatırım aracıyla buluştu: Gayrimenkul sertifikaları. Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ Körfez’e kadar geniş bir coğrafyada yer alan ‘inşaat projelerini’ yatırımcılarla buluşturmak istediklerini dile getirdi.

Himmet Karadağ: Ben de gayrimenkul sertifikası almak istiyorum!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ borsa başkanı ve çalışanına hisse, bono, sertifika alımının yasak olmasından yakınıyor. Karadağ konuyla ilgili SPK'ya yazı yazmış...

Himmet Karadağ: Helalinden gayrimenkul satmaya başladık!

İslami finansın Türkiye'de gelişmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında açıklama yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Helalinden gayrimenkulü satmaya başladık. Helalinden ürünleri yakın gelecekte bayağı bayağı artıracağız." dedi.

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Umut Karadağ imzasıyla kuruldu.

Davut Çetin: Antalya'da konutta aşırı büyümeden kaçınılmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya'nın üç önemli sektörü olan tarımda, turizmde ve konut sektöründe aşırı büyümeden kaçınılması gerektiğini belirtti.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı yenilendi!

Geçen sezondan beri maçlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynayan Bayrampaşaspor, Başkan Atila Aydıner’in girişimleri sonucu bu hafta oynayacağı ilk yarının son karşılaşması olan Orhangazispor maçını Çetin Emeç Stadı’nda oynayacak.

Çetin Karadağ Haberi

Çetin Karadağ

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT:Kendi ihtiyacı veya satmak,kiralamak veya başka şekilde değerlendirmek için kat karşılığı veya arsa satın alarak her türlü inşaat yapmak,yaptırmak. LOJİSTİK:Nakliye işine yardım ve destek amacıyla veya tek başına ticari mal ve kargolar için dağıtım zinciri kurmak.Yükleme,boşaltma,depolama ve ambalajlama yapmak.Resmi ve özel ihalelere girmek.  OTO PARÇALARI:Oto parçalarını üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. TEMİZLİK:Temizlik maddelerini üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek GIDA:Gıda maddelerini üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç etmek. TEKSTİL:Tekstil ürünlerini üretmek,toptan veya perakende;almak,satmak,ithal ve ihraç...