01 / 05 / 2024

Çetin Taş

Çetin Taş

Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, 26 Şubat 2015 'te, Çetin Taş Müdürlüğü'nde kuruldu.

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Gizli tarafından kuruldu.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Taş Yapı’dan Sinan Çetin’e dava!

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Çetin tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Davut Çetin: Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamı taşınmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamının taşınması gerektiğini söyledi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yılın ilk meclis toplantısında Başkan Davut Çetin'den ilginç bir öneri geldi.

Çetin Taş Haberi

Çetin Taş

Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Çetin Taş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a- Hertürlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteleryapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek, b- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, ıslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerini yapmak, c- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak  , satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde her türlü inşaat...