14 / 05 / 2024

ÇETİNKAYA KİMDİR

ÇETİNKAYA KİMDİR

VALİLER Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre, 6 ilin valisi merkeze alınırken, 11 ili kapsayan görev değişikliği yapıldı. Kararname ile Türkiye'nin üçüncü valisi Sinop'a atandı.

Migros'ta et, balık ve tavukta dev indirim! Pirzola, döner, bonfile... Bu fiyatları kaçırmayın! 

Migros Market'te et, balık ve tavuk ürünlerinde dev indirim başladı. İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Et ve şarküteri ürünlerinin fiyatları uçuşa geçti! Mart'ta zam şampiyonu dana eti oldu! 

TÜİK rakamlarına göre, Mart ayında enflasyona en büyük katkı et ve şarküteri ürünlerinden geldi. Martta zam şampiyonu aylık yüzde 19,9 yükselişle dana eti olurken, bu ürünün fiyatı yılbaşından bu güne yüzde 60 zamlandı. 

Hafta sonu bombası Carrefour' dan geldi! Et ve süt ürünlerine büyük indirim geldi!

Carrefour, hafta sonuna bomba indirimle giriyor. Et ve süt ürünleri ile vatandaşa adeta bayram yaşatan Carrefour indirim listesini haberimizden okuyabilirsiniz

Vatandaş et ve süt ürünlerine hasret kaldı! Yeni zamlar kapıda!

Yüksek enflasyon ortamında geçim derdi vatandaşın belini büküyor. Et ve süt ürünlerine gelen sürekli zamlar yüzünden dargelirli vatandaşlar artık et ve süt ürünlerini gramla alır oldu. Üreticiler ise maliyet artışları ve arzdaki problemler nedeniyle yeni zamların kapıda olduğunu belirtiyor.

Migros büyük kampanyasını duyurdu! Beyaz et ve sebze meyve ürünlerine dev indirim! 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünleri yaz mevsimine özel indirimle satışa sunuldu. Migros beyaz et ve sebze meyve ürünlerine büyük indirim yaptı. Peki bu ürünlerin indirimli fiyatı ne oldu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros'ta et indirimi! Beyaz et, kırmızı et, balık eti... Bütün Piliç 15 TL'ye düştü! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı, beyaz ve balık et ürünleri indirime girdi.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirimde? Migros beyaz et, kırmızı et, balık et fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Yapı Kredi Kültür Sanat binası yeniden açıldı!

Yapı Kredi Kültür Sanat binası, Teğet Mimarlık imzasıyla geçirdiği renovasyonun ardından kısa süre önce Beyoğlu, Galatasaray’daki yerinde yeniden kapılarını açtı.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 870 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

ÇETİNKAYA KİMDİR Haberi

ÇETİNKAYA KİMDİR

Resmi Gazetede yayımlanan 2015/7295 sayılı kararnameyle, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları,  Gaziantep Valisi Erdal Ata, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Şırnak Valisi Hasan İpek ve Van Valisi Aydın Nezih Doğan merkeze alındı.


Kararnameye göre,  Merkez Valisi Enver Salihoğlu Tekirdağ'a, Mülkiye Başmüfettişi Musa Işın Ağrı'ya, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Bingöl'e, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Baruş Bolu'ya, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan  Düzce'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Murat Zorluoğlu  Elazığ'a, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Gaziantep'e, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak Mardin'e, Kayseri Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya Sinop'a,  Düzce  Valisi Ali İhsan Su Şırnak'a, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan Van'a atandı.

3. KADIN VALİ 

Lale Aytaman 1991-1995 Muğla valiği yaparak ve Türkiye'nin...