13 / 05 / 2024

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi adres 

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi adres 

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Çetintaş ve Savaş Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Çetintaş ve Savaş Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Nijerya'da pet şişelerden konforlu evler inşa ediliyor!

Nijerya’nın başkenti Abuja’nın bir banliyösünde pet şişeden evler inşa ediliyor.Binanın inşa süreci şaşırtıcı derecede basit. Boş plastik şişeler, istiflenmeden ve naylon kordonla bağlanmadan önce kum ve molozla dolduruluyor, daha sonra kil veya harçla sıvalanıyor...

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi 100 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Tuzla Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı toplantısı 28 Temmuz'da!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

Rotterdam'da plastik yollar yapılıyor!

Asfalt yollar gelecekte tarih olabilir. Hollandalı firma plastik yollar için çalışmalara başladı. Hollanda merkezli 'VolkerWessels' firmasının geliştirdiği yeni bir teknoloji sayesinde, plastikten üretilen otoyollar ilk kez Rotterdam kentinde kullanıma su

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Mahallesi, Süreyyapaşa Caddesi, Feyzullahbey Sitesi'nde kuruldu.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

EGA ile plastik hammaddesi ithalatının önündeki engeller kalkıyor!

Çevreci ürünlerin gümrük vergisiz ticaretine olanak sağlayacak “Çevresel Ürünler Anlaşması-EGA” kapsamına başta geri dönüşümlü olmak üzere birçok plastik ürünü alınacak.

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Bronz Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bronz Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zühtü Taşçı 15 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da kuruldu.

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi adres  Haberi

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi adres 

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Çetintaş ve Savaş Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi konusu:
GERİ DÖNÜŞÜM l. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç vs ithalini yapmak. 2. Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek, imalathaneler kurmak. 3. Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. 4. Her türlü demir, çelik, bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri sacları, levhaları, yapraklan, şeritleri,...