06 / 05 / 2024

Çetmen Mobilya fabrika

Çetmen Mobilya fabrika

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Türkiye'nin mobilya üretici Çetmen yeni mağazasını Ankada'da açtı. 50 mağaza sayısına ulaşan Çetmen, Sincan'da müşterilerini bekliyor. 

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Dudullu İnteria Mobilya Merkezi Eylül'de açılacak!

Fabrika ve hastane projeleriyle tanınan Nobis A.Ş, İstanbul, Dudullu’da yeni bir mobilya toplu iş merkezi inşa ediyor. AVM Eylül 2017’de hizmete açılacak.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da 100 odalı otel inşa edecek!

Yıllık 40 milyon lira ciro yapan Aydın merkezli firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel:“Şehrin girişindeki 6 dönümlük mobilya fabrika alanına 4 yıldızlı, 100 odalı bir otel yapmayı ve otelcilikte büyümeyi düşünüyoruz." dedi.

Adnan Bostan Mobilya Rusya'da fabrika kurdu!

RICC markasıyla tanınan Adnan Bostan Mobilya, Rusya'da 10 milyon dolarlık yatırımla 250 kişilik istihdama yol açacak bir fabrika kurdu. Uluslararası dekorasyonda İtalyanlara rakip olan firma, yakında Kuveyt'te mağaza açacak.

Sincan Domsan Mobilya Sanayi 11.5 milyon TL'ye satışta!

Ankara Sincan OSB'de Domsan Doğrama Mobilya Sanayi'ye ait fabrika, Ankara Batı 3. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 14:15 ile 14:20 arası ihale ediliyor.

Çetmen Mobilya mağazalarını yeniledi!

Çetmen Mağazaları Bölge Müdürü Taner Cerlet, rekabette yenilenmenin önemini vurgulayarak, " Biz de bu yüzden tüm mağazalarımızda uyguladığımız konsepti yeniledik. Yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz " dedi

Çetmen Mobilya fabrika Haberi

Çetmen Mobilya fabrika

Halen İzmir’de 60 bin metrekarelik kapalı tesislerinde üretim yapan Çetmen Mobilya 120 bin metrekaresi kapalı toplam 160 bin metrekarelik yeni fabrika kuracak. Star gazetesinde yer alan habere göre, fabrika 2020’de faaliyete geçecek. 

Güçlü bir yatırımla büyüme odaklı çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Çetmen Mobilya Genel Müdürü Merve Çetmen “Bunun bir yansıması olarak son bir yılda 721 kişiye iş olanağı sağladık ve çalışan sayımızı yüzde 100’den fazla artırarak 1.300’e ulaştırdık. 2019 yılında ise bu sayıyı yaklaşık olarak, 1.700’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Son 1 yılda yüzde 50 büyüdüklerini anlatan Çetmen 2023’e kadar yatırım hedeflerinin 200 milyon TL olduğunu belirtti. Çetmen “5 yıllık bir büyüme stratejisi doğrultusunda üretimden satışa, insan kaynaklarından pazarlama faaliyetlerine 360 derece bir dönüşüm içerisindeyiz. Bu doğrultuda bugün İzmir’deki 60 bin metrekarelik...