03 / 05 / 2024

Cevahir etkinlik

Cevahir etkinlik

Yeni yıl heyecanı ve hediye telaşını mutlu bir alışverişe dönüştüren İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yılbaşına özel sürprizleri ve keyifli etkinlikleriyle sizleri mutlu etmeye devam ediyor...

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi yılbaşı dekorasyonunu hazırladı!

Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir, 200’ den fazla mağazası, yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve de mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişine hazır...

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Cevahir etkinlik Haberi

Cevahir etkinlik

Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir; yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişinde sizi “Mutluluk İçinde” bırakıyor. 


İstanbul Cevahir, birinci kat orta alanda konumlandırdığı “Mutluluk İçinde” ekranından kendilerine gelen birbirinden güzel mesajlarla gününüze neşe katıyor. “Mutluluk İçinde” kampanyasını dijital ekrana da taşıyan Cevahir, Facebook sayfasında ve iPhone’da bu kampanyaya yer verdi. Kullanıcılar bu uygulama ile ekranda çıkan mutluluk kutusunu sallayarak hem günlerinin iyi geçmesini sağlayacak olumlu mesajlardan birini seçmiş oluyor hem de Cevahir tarafından belirlenen sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını yakalamış oluyorlar.


İstanbul Cevahir’de 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak AVM içindeki özel dijital ekranda uygulamayı kullanan ilk 350 ziyaretçi ise sürpriz hediye çekleri kazanacak. Sizler de bu kampanyalardan faydalanarak, alışverişten mutlu bir şekilde dönmek...