02 / 05 / 2024

Cevahir Holding avm

Cevahir Holding avm

Cevahir Alışveriş Merkezi'n inşaat sektörüyle işe başlayan ve ardından turizm, madencilik ve sanayii alanlarnıda işlerini genişleten Cevahir Holding, Makedonya, Iran ve Rusya'da alışveriş merkezleri inşa etmeye hazırlanıyor...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste!

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste haberimizde yer alıyor. Hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırıma sahip.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Cevahir Holding avm Haberi

Cevahir Holding avm

Cevahir Alışveriş Merkezi'n inşaat sektörüyle işe başlayan  ve ardından turizm, madencilik ve sanayii alanlarnıda işlerini genişleten Cevahir Holding, Makedonya, Iran ve Rusya'da alışveriş merkezleri inşa etmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 350 milyon dolarlık bir ciroya sahip olan Cevahir Holdingcin kurucusu İbrahim Cevahir, Şişli'deki Cevahir AVM'nin ardından elde ettikleri deneyimi yeni pazarlara taşıyacaklarım söylüyor. 


Her yıl Türkiye'nin en zengin 100 ailesini sıraladığımız çalışmada bu yıl 63'üncü sırada yer alan Cevahir Holding'in kurucusu ibrahim Cevahir, zenginliğinin temelinin emek olduğunu söylüyor. 


1960 yılında girdiği inşaat işlerini 1975 yılında Libya'ya taşıyarak yurtdışında büyük bir adım attıklarını belirten İbrahim Cevahir o gün 120 bin dolar sermaye ile çıktığı yolculukla bugünlere gelmiş. Çok ses getiren Şişli'deki Cevahir AVM'yi iyi bir satış olarak görmeyen Cevahir, yıllık 67 milyon dolarlık getiri...