01 / 05 / 2024

Cevat Keser biyografi

Cevat Keser biyografi

Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser kimdir? Cevat Keser, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cevat Keser, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cevat Keser..

Kiracı evi boyatmazsa ev sahibi kiracının depozitosundan keser mi?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Ev sahibi depozitodan boya masrafı kesintisi yapabilir mi? İşte sorunun cevabı ve ayrıntılar...

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Cevvo2 Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo2 Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Keser Yükselir tarafından kuruldu.

Özksr Yapı İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Özksr Yapı İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Keser tarafından kuruldu.

Cevat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cevat Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Şah Yüksel tarafından kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Deniz Güney ve Sedat Keser ortaklığında kuruldu.

Cevat Keser biyografi Haberi

Cevat Keser biyografi

Cevat Keser kimdir?

Cevat Keser, 1955 yılında Pamukova da dünyaya geldi. Vatani görevini yaptıktan sonra Adapazarı Vagon Fabrikasında işe başladı. Gençlik yıllarından itibaren vatandaşa hizmet etme arzu taşıyan KESER bu amaçla 1987 yılında aktif siyasetin içerisine girdi.


1994 - 1999  / 1999 - 2004 yılları arasında iki dönem ard arda belediye başkanlığına seçildi. 2009 yılında halktan gelen yoğun isteğe dayanamayarak tekrar aktif siyasete döndü ve o yıl yapılan yerel seçimlerde ezici bir üstünlükle tekrar belediye başkanı oldu.


KESER 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Pamukova'da bir rekora imza atarak 4.dönem Belediye Başkanı seçilmiştir. Halen bu görevine devam eden KESER evli ve bir çocuk...