03 / 05 / 2024

Cevdet Abacıoğlu özgeçmiş

Cevdet Abacıoğlu özgeçmiş

Saros İnşaat kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Abacıoğlu kimdir? Cevdet Abacıoğlu, Saros İnşaat'ı ne zaman kurdu? Cevdet Abacıoğlu, Saros İnşaat ile hangi projelere imza attı? İşte Cevdet Abacıoğlu...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

7 soruda ertelenen Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın dev projesi Ankara Çankaya Saraçoğlu ihalesiyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Peki ihale iptal mi edildi yoksa ertelendi mi? İşte 7 soruda Emlak Konut Saraçoğlu ihalesinin ertelenme süreci...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'den ev mi aldı?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Miami tatilinden döndü. Çift, Amerika'da ev satın aldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yapmadı.

İzmir Abacıoğlu Han'daki dükkanlar satışa çıktı!

İzmir Abacıoğlu Han'daki restoran, kafe, hediyelik eşya ve deri ürünleri satışı yapılan 18 dükkan sahipleri tarafından satışa çıkarıldı.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

Manisa'daki 300 yıllık Donbaycıoğlu Hanı restore ediliyor!

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Donbaycıoğlu Hanı, Akhisar Ticaret Borsası tarafından restore ediliyor. Alhat, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip Donbaycıoğlu Hanı'nın restorasyonunu üstlendiklerini belirtti.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun evine mi taşınıyor?

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'nun evine taşınmıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu 5.5 aydır aşk yaşıyor. Haziran başından bu yana Londra, Bodrum ve Marmaris’te tatil yapan sevgililer 1 hafta önce İstanbul’a döndü.

Cevdet Abacıoğlu özgeçmiş Haberi

Cevdet Abacıoğlu özgeçmiş

Cevdet Abacıoğlu kimdir?

Cevdet Abacıoğlu, 1971 yılında Urfa Lisesi'nden mezun oldu. 1981 yılında Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. 


Cevdet Abacıoğlu, Şubat 2000 – Haziran 2005 yılları arasında Service Group A. Ş.'de Genel müdür olarak görev aldı. Cevdet Abacıoğlu, 1992 Eylül'de Saros İnşaatı kurdu. Cevdet Abacıoğlu halen Saros İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor.


Saros İnşaat

Kurulduğu Eylül 1996'dan beri konut sektöründe devrim sayılabilecek yeniliklerle kendisine önemli bir yer edinmiştir.


Başlangıçta toplu konut ve müstakil projeleri ile adından söz ettiren firmamız, 1999 büyük Marmara depreminin ardından ortaklarının almış olduğu önemli kararla birlikte hem yapı tipini değiştirmiş hem de günün şartlarında gelenekselin dışına çıkarak hafif çelik konstrüksiyon sistemine geçiş yapmıştır. Bu tercih değişikliği hem ülkemiz hem de inşaat sektörü ve toplumumuz için deprem güvenliğini...