29 / 04 / 2024

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Gıda arzında şok eden tehlike! Analistler uyardı: Gıda fiyatları her an uçabilir!

Tarım uzmanları ve analistler, küresel gıda kaynaklarının hala tehdit altına olduğuna dikkat çekerek uyarılarda bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası resmen açıkladı! Kira, altın, giyim, gıda ve doğalgaz fiyatları... Milyonlara şok!

TCMB'nin Fiyat Gelişmeleri Raporu açıklandı. Ekim'de tüketici yıllık enflasyonu enerji ve alkol-tütün-altın hariç tüm alt gruplarda artarken, söz konusu yükselişe en belirgin katkı 1,32 puanla gıda grubunda oldu. İşte ayrıntılar...

Buğdayda son dakika şoku! Gıda fiyatları alt üst olacak!

Buğday fiyatlarındaki yükseliş makarnadan ekmeğe bütün temel gıda fiyatlarına doğrudan etki ettiği için yakından takip ediliyor. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle tahıl sevkiyatının aksaması buğday fiyatlarını uçurdu. Buğday fiyatları daha da yükselecek mi? Konuyla ilgili flaş bir adım at

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Altınkaynak tarafından kuruldu.

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Altınsuyu tarafından kuruldu.

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Fahiş fiyat alarmı çaldı! Gıda Komitesi harekete geçti!

Gıda Komitesi toplantısında, 3 bakanlığın ortak onayıyla Erken Uyarı Sistemi kurulacak. Tüm ürünler tarladan markete kadar kayıt altına alınarak, ürün fiyatındaki her eklenti takip edilecek.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.


Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gıda maddelerinin alkollü ve alkolsüz içecek maddelerinin alımı,satımı,pazarlanması imalatını, ithalat ve ihracatını yapabilir, - Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. - Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping,...