13 / 05 / 2024

cevizlibağ satılık daire fiyatları

cevizlibağ satılık daire fiyatları

Avrupa Konutları Kale satılık daire alanları 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 599 tane daire yer alıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire!

Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Aylık taksitlerin 2 bin 100 TL'den başladığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Evleri Cevizlibağ satılık!

Avrupa Konutları Kale Evleri Cevizlibağ satılık daire fiyatları 556 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede konutların alanları 77 metrekareden başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık daire büyüklükleri 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor.

Parima Rezidans Cevizlibağ satılık daire!

Parima Rezidans Cevizlibağ satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira olarak belirlendi, Cevizlibağ Parima Rezidans projesi 12 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

cevizlibağ satılık daire fiyatları Haberi

cevizlibağ satılık daire fiyatları

Avrupa Konutları Kale satılık daire sayısı 599 olarak belirlendi. Artaş İnşaat imzası ile Topkapı - Cevizlibağ E-5'te hayata geçirilen projede ayrıca 40 dükkan ve 50 ofis bulunuyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde mevcut olan ortak kullanım alanları arasında açık spor alanları, fitness center, sauna, buhar odası, Türk hamamı, 2 adet kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


Avrupa Konutları Kale satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 10 katlı 9 blok olarak yükseliyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödediğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. Projedeki dairelerin alanları 70 - 210 metrekare arasında değişiyor. 


Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları

1+1 satılık daire fiyatları 515...