28 / 04 / 2024

cevizlibağ satılık daire

cevizlibağ satılık daire

Toplam 599 tane daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 632 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres!

Ofis alanlarının 236 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı sçeneket tasarlandı. Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da bulunuyor.

Cevizlibağ Avrupa Kale Konutları satılık!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Cevizlibağ Avrupa Kale Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçiriliyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ne zaman teslim?

Ofis ve dükkanlar için lansmanının 26 Mayıs Salı günü yapılacağı projede 599 daire 52 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ne zaman teslim?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim!

10 kat şeklinde yükselen projede ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale Ofisleri iletişim!

10 katlı 9 blok şeklinde yükselen proje 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlnedi.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ofis fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 77 metrekareden başladığı projede lansman 26 Mayıs Salı günü yapılacak. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL' den başlıyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale Ofisleri satılık!

Ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değiştiği proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale Ofisleri satılık fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale projesi fiyat listesi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'de 599 tane daire 30 tane mağaza ve 52 tane ofis bulunuyor. Avrupa Konutları Kale projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ teslim tarihi!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları!

Satış sürecinin devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Avrupa Konutları Kale Topkapı daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale sizleri bekliyor!

Avrupa Konutları Kale projesinde satış süreci devam ediyor. İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da konumlanan proje Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Avrupa Konutları Kale: Her şeyin başladığı nokta!

Avrupa Konutları Kale projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Cevizlibağ Topkapı arasında E-5 Karayolu'nun hemen yanında yer alan proje Artaş İnşaat imzasını taşıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire!

Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Aylık taksitlerin 2 bin 100 TL'den başladığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Evleri Cevizlibağ satılık!

Avrupa Konutları Kale Evleri Cevizlibağ satılık daire fiyatları 556 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede konutların alanları 77 metrekareden başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık daire büyüklükleri 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor.

Parima Rezidans Cevizlibağ satılık daire!

Parima Rezidans Cevizlibağ satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira olarak belirlendi, Cevizlibağ Parima Rezidans projesi 12 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

cevizlibağ satılık daire Haberi

cevizlibağ satılık daire

Dükkan alanlarının 100 metrekare ile 1182 metrekare arasında değiştiği proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.


Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje toplam 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisden meydana geliyor. Proje 9 blok şeklinde hayata geçiriliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, Türk hamamı bulunuyor. Projede daire teslimleri 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat alındığında kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede ofis alanları 236 metrekareden başlayıp, 1061 metrekareye kadar yükseliyor.


Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları fiyat listesi!

Ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den,

Dükkanları 3 milyon 100 bin TL'den,

Daire fiyatları 632 bin TL'den başlangıç...